Apple i At&T su spremni za izdanje iPhone-a

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Google plus
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

Pregleda (30 dana / ukupno): 7 / 1170

Kako se juni približava i što je izdavanje iPhone-a sve bliže i bliže i Apple i AT&T su zauzeti sa pripremama za lansiranje. Dok će Apple bez sumnje dobro izreklamirati iPhone u svojim maloprodajnim objektima, izgleda da će i AT&T isto tako predstaviti uređaj. Izveštaji o specijalnim iPhone displejima za AT&T prodavnice plutaju po webu. Za razliku od regularnih displeja, ovi će biti masivni, visoki 7 stopa i široki 3 stope, i namenjeni za prenosive uređaje. Displeji takođe, kako je rečeno, zahtevaju sopstveno napajanje strujom i mrežni kabl, što je čista indikacija da će biti konekcije sa Internetom i živog ažuriranja kao i demo snimaka.

Apple-ove prodavnice nadgledaju aktivnosti AT&T-a, pošto su ih posetili tehničari iz Cingulara da bi testirali konekciju mobilne mreže. Ovaj potez ima smisla pošto će potrošači trebati da imaju Cingular prijavu sa uređajem i prijem treba da bude savršen. Sigurno neće dobro izgledati ako prijem bude loš u toku živih demo prikaza uređaja.

I na kraju, ali ne manje važno, Apple je na svom sajtu najavio otvorenu izložbu, 16. maja. Događaj će se odigrati u Elk Grove kampu, i poziva “kvalifikovane pojedince” da se pridruže iPhone timu. Apple traži ljude za iPhone, i među dostupnim pozicijama na sajtu izlistani su Telesales Representative, Telesales Team Manager, iPhone Personal Trainer i iPhone Personal Trainer Team.

Sa toliko dešavanja na površini postoji mala sumnja da se još nešto dešava iza scene. Apple je uvek voleo velika lansiranja za svoje proizvode i sve treba da bude u redu. Samo nekoliko nedelja je ostalo do lansiranja i Apple i AT&T su veoma zauzeti oko priprema.

 

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar