Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Naučite Swift 3

Naučite Swift 3

Popust cena: 1100 rsd

Apple priprema Leopard Gold Master

Izgleda da je Leopard spreman i kompanija već počinje sa pripremama za period posle njegovog izdavanja. Iako još ne postoji Gold Master, Apple je u finalnoj fazi doterivanja svog najnovijeg kandidata za izdavanje i priprema poslednje Tiger ažuriranje.

AppleInsider izveštava da je Leopard upravo finaliziran i da je Apple već počeo da podučava svoje zaposlene za podršku o dolazećem operativnom sistemu. Kompanija je počela da obezbeđuje početne materijale za trening u formi modula za trening koji obuhvataju najpopularnije funkcije Leoparda, uključujući Mail i Boot Camp.

Poslednje kompletno predizdanje verzije Leoparda je stiglo 21. septembra i pretpostavlja se da će biti glavni kandidat za finalno izdanje. Od tada je obavljeno još jedno automatsko ažuriranje a AppleInsider je izvestio buduće korisnike da se interne gradnje još nastavljaju. Gold Master verzija se očekuje da će biti završena u roku od nekoliko dana ali verovatno još neće biti predata programerima na isprobavanje.

Iako je svako zainteresovan primarno za Leopard, Apple nije zaboravio korisnike svog aktuelnog operativnog sistema. Apple kompanija takođe radi na poslednjem ažuriranju za Tiger i objavljuje da će se izdanje Mac OS X 10.4.11 pojaviti u utorak. Verzije 8S161 (za PowerPC Mac-ove) i 8S2161 (za Intel Mac-ove) primarno se fokusiraju na Dashboard i uključuju ispravke za WebKit osnovu. Veruje se da će ovo poslednje izdanje isporučiti četrdeset ispravki različitih sitnih grešaka i probleme sa kojima se susreću korisnici Tigera.

Leopard je raspoređen za izdavanje u oktobru i očekuje se u toku poslednje nedelje ovog meseca. Generalni konsenzus nastao na osnovu Apple-ovih prethodnih izdanja operativnog sistema ukazuje na 26. oktobar kao najverovatniji datum. Pošto je ostalo svega nekoliko dana Apple nema puno vremena za finaliziranje ispravki a ako je obučavanje podrške nekakav indikator, Gold Master verzija je već gotova i spremna.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272