Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Popust cena: 1240 rsd

Besplatan online muzički servis...samo što nije

Besplatan, od reklama finansiran, digitalni online muzički servis SpiralFrog ima velikih problema da iskoči iz “Stiže uskoro” faze. Naime, kako je prvobitno bilo planirano, SpiralFrog je, kao destinacija za besplatno preuzimanje muzike, na globalnoj mreži trebalo da se pojavi još u avgustu 2006. godine, pri čemu je osnova njegovog finansiranja trebalo da se zasniva na plaćanju reklamnog prostora.

Naknadno je objavljeno da će SpiralFrog debitovati u decembru 2006. godine, ali je i ovaj rok probijen. I umesto da besplatna digitalna muzika krene zacrtanom spiralnom putanjom duž Internet konekcija, nekoliko glavnih menadžera kompanije je spiralnom putanjom izašlo iz nje.

Robin Kent, bivši izvršni direktor reklamne agencije Universal McCann Worldwide, sada je stekao i “titulu” bivšeg izvršnog direktora firme SpiralFrog, jer je u međuvremenu dobio otkaz. Direktorsku fotelju u SpiralFrog-u Kent je grejao od jula do decembra prošle godine, a kad je iz nje izašao, za njim je pošlo još nekoliko važnih rukovodilaca firme.

Izvori bliski kompaniji SpiralFrog potvrdili su da je najmanje pet izvršnih menadžera, zajedno sa još tri direktora odbora, napustilo ovaj digitalni online muzički servis. Uprkos masovnom odlasku menadžera iz SpiralFrog-a, za šta je povod navodno bio protest zbog otpuštanja Kent-a, početak rada ove muzičke prodavnice se još uvek planira negde za početak 2007. godine. U ovom trenutku, niko ne može precizno da saopšti datum kada će SpiralFrog konačno biti pušten u rad. Iako je ovaj digitalni download servis najavljen još polovinom 2006. godine, ista “Coming Soon” poruka još uvek dočekuje posetioce ovog web sajta.

U SpiralFrog-u niko ne želi da da bilo kakav komentar u vezi nastale sizuacije, a kamoli da izda neko zvanično saopštenje. Robert Kent takođe odbija da komentariše razloge svog odlaska iz firme SpiralFrog.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272