Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Best Adria Akt

Glasanje za „Best Adrija akt“ počelo je u ponedeljak na adresi Mtvema.com i trajaće do 16. oktobra u ponoć, a narednog dana će biti objavljeno ime izvođača koji je dobio najveći broj glasova.

Muzički urednik regionalnog MTV Nikola Jovanović objasnio je da su izvođače birali na osnovu aktivnosti tokom godine, a konsultovali su i ljude iz muzičke industrije i novinare o tome ko bi najbolje predstavljao region. Istakao je da je bilo teže nego prethodnih godina odabrati izvođače, jer je sve više dobrih bendova koji dosta snimaju i dodao da veruje da će ovogodišnje takmičenje biti možda i najneizvesnije.

Članovi benda S. A. R. S. ocenili su na konferenciji za novinare da je ove godine najozbiljnija konkurencija i da ih ne bi bilo sramota da izgube. Ukoliko pobede, dodali su, ići će u Belfast da šire ljubav i mir. Ostali nominovani obratili su se putem snimljenih video-poruka.

Dodela evropskih MTV nagrada biće održana 6. novembra u Belfastu. Ovo je prvi put u osamnaestogodišnjoj istoriji ove nagrade da je Severna Irska domaćin ceremonije. IZVOR

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272