Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Brojevi dana - 1 pijani vozač poslanik - 17000 turista u Nostalgiji

Bitno je da je samo 1 pijan

17000: Od 3. aprila, kada je počela ovogodišnja sezona na Mokroj Gori, do danas, u vožnji muzejsko-turističkim vozom "Nostalgija", čuvenom "šarganskom osmicom", uživalo je više od 17.000 turista, saopštilo je Javno preduzeće "Železnice Srbije".

120: Kompanija Telenor u Srbiji saopštila je u petak da će otpustiti 120 radnika, odnosno oko 10 odsto ukupnog broja, u okviru reorganizacije kompanije zbog ekonomske krize. Kako je agenciji Beta rečeno u Telenoru, smanjenje broja zaposlenih počelo je u petak i trajaće do kraja juna, a u kompaniji će nakon završetka reorganizacije ostati 1.100 zaposlenih.

4: Za devojčice, devojke, žene.....Kako da znate da vas on više ne voli? 4 veoma tačna pokazatelja. LINK.

Ovo je 5 primer, ali on je više nego očit. LINK.

160: Avion indijske kompanije "Er Indija" srušio se jutros prilikom sletanja na pistu u Mangaloreu, na jugu zemlje, a strahuje se da je poginulo namanje 158 ljudi, javlja BBC. Prema poslednjim informacijama, pad je preživelo osmoro ljudi koji su smešteni u lokalne bolnice. Svetski mediji javljaju da je poginuo i pilot aviona Zlatko Glušica, poreklom iz Srbije.

880.000.000: Vlada Srbije će izdvojiti 880 miliona dinara za najugroženije. Ako ima milion ugroženih Srba, 880 dinara po svakom i nije neka para.

140.000: Iako su nezapamćeni redovi ispred stanica policije za dobijanje novih pasoša, preko 140000 pasoša je urađeno, ali nije podignuto. Prestanite da nervirate MUP.

5000: Ministarstvo životne sredine pokrenulo je akciju čišćenja jezera Perućac, iz kojeg se godišnje izvadi preko 5000 kubika otpada. Poblem bi bio rešen onoga trenutka kada bi svako ko je bacio otpad u jezero isti dobio na kućnu adresu sa računom za izvlačenje, isporuku, opomenu, kaznu...

30: Pac-man slavi 30 godina. Google to obeležava na svoj način.

7: Knjiga 7 profesora sa dalekog severa je današnja knjiga koja u naslovu ima broj. LINK. Samo 441 dinara.

Kolekcije

20: Ako ste bili u hotelu u kom su malo kreativniji, nailazili ste na kreacije od peškira. Kolekcija od 20 rešenja će vam možda osvežiti sećanje.  LINK.

151: O čemu da pišete kada tvitujete? Kakvi da budete? Kakvi da ne budete? Šta da izbegavate? Šta da ne propuštate. 151 savet. LINK.

15: Navigacija na nekom sajtu može da bude preko tabulatora. Primeri 15 navigacija koje možete da primenite i na svom sajtu. LINK.

Koji je vaš broj danas? 

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272