Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

R analiza podataka, drugo izdanje

R analiza podataka, drugo izdanje

Popust cena: 2280 rsd

SPSS 20 Analiza bez muke

SPSS 20 Analiza bez muke

Popust cena: 1490 rsd

Brojevi dana, 15. marta 2013. godine Samsung Galaxy S IV

IV


Predstavljen je Samsung Galaxy S IV, na spektakularnoj premijeri koju su Južnokoreanci pripremili u Radio City Music Hallu u samom centru Menhetna u Njujorku. Interesovanje je, pogađate, neverovatno, a u pomenutu dvoranu stane jedva 6.500 ljudi, pa je Samsung priredio i live prenos čitavog događanja. ECONOMY.

800


INSTAGRAM.

Kragujevačka kompanija Fijat automobili Srbija uvodi treću smenu, a do kraja godine zaposliće još 800 radnika, zbog povećanog obima proizvodnje i nove organizacije rada. Rad u tri smene u pogonima karoserije i lakirnice biće uveden 8. aprila, a u pogonu montaže treba da počne 22. aprila, zbog čega svake nedelje ugovore o radu na određeno vreme potpiše između 100 i 150 novih radnika. FAS trenutno ima 2.600 zaposlenih, a do kraja godine posao će dobiti još 800 radnika, čime će broj zaposlenih biti povećan na 3.400. Ugovorom između Srbije i „Fijata“ bilo je predviđeno da u kragujevačkoj fabrici automobila posao dobije 2.433 radnika. KAMATICA.

  • Zoin Mihailo: "Za brže rešavanje problema zapošljavanja u Kragujevcu potrebno je uvođenje, četvrte, pete, šeste... stote smene."


 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272