Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

R analiza podataka, drugo izdanje

R analiza podataka, drugo izdanje

Popust cena: 2280 rsd

SPSS 20 Analiza bez muke

SPSS 20 Analiza bez muke

Popust cena: 1490 rsd

Brojevi dana, 16. aprila 2013. godine Tito, Pulicer i Rols Rojs

30


Prema informaciji koja je 28. juna 1982. dostavljena Predsedništvu SFRJ, izvršeni su zaključci od 30. marta 1982. o “nekim pitanjima vezanim za utvrđivanje zaostavštine Josipa Broza Tita i zaključilo se kako će se postupiti sa stvarima koje su se nalazile u objektima Memorijalnog centra Josip Broz Tito”.

Narodnoj banci Jugoslavije predato je:

a) zlato u polugama i u prahu, u ukupnoj težini od 29,366 kg;

b) zlatnici (veliki i mali), ukupno 2.663 komada;

c) predmeti od zlata, brilijanata i dijamanata koji su pripadali porodici Karađorđević, ukupno 149 komada;

d) predmeti od zlata i drugih plemenitih metala koji su posle rata uzeti iz trezora Narodne banke Jugoslavije, zaplenjeni ili nabavljeni iz državnih sredstava, ukupno 251 komad;

e) numizmatički novac veće vrednosti, ukupno 1.271 komad;

f) odlikovanja koja su pripadala porodici Karađorđević, 13 komada;

g) posuđe od srebra, i srebra sa pozlatom, ukupno 18 kompleta;

h) ostali predmeti manje vrednosti (dugmad za manžetne, kutije za cigarete, medaljoni, privesci, značke i dr.), ukupno 83 komada;

i) devize u gotovu: 26.219 USA $, 36.000 DM i 2.200 danskih kruna. TELEGRAF.

97


Awarded to Steve Sack of the Star Tribune, Minneapolis, for his diverse collection of cartoons, using an original style and clever ideas to drive home his unmistakable point of view. PULTZER PRIZES.

List "San Sentinel" iz Fort Loderdejla na Floridi dobio je ovogodišnju 97. Pulicerovu nagradu za javnu službu, za istraživački tekst o policajcima koji su van dužnosti rizikovali živote da spasu građane. Novinari "Insajd Klimejt Njuza" iz Bruklina dobili su Pulicerovu nagradu za najbolju nacionalnu reportažu, a novinar "Njujork Tajmsa" nagradu za međunarodno izveštavanje, saopštiio je komitet za dodelu ove nagradu. Dva reportera "Njujork Tajmsa" dobitnici su Pulicerove nagrade za istraživačko novinarstvo, a "Orphan Master's Son" Adama Džonsona dobio je Pulicerovu nagradu za fikciju, prenosi britanska agencija Rojters. BLIC.

12


ROLS ROJS ART DECO.

Rolls Royce je udružio snage sa FAB1 milion sa ciljem kreiranja Ghost Extended Wheelbase modela koji ima za cilj da promoviše svest vezanu za kancer dojke. Ovaj model koji je u pink i beloj boji karakteriše eksterijer veoma prijatan za oko koji je dodatno istaknut hromiranim točkovima. Vozilo će biti dostupno za iznajmljivanje na teritoriji Velike Britanije u narednih 12 meseci i sav prihod koji bude zarađen na ovaj način će biti dodeljen za istraživanje kancera dojke.MOTO.


7.079.131.050

STANOVNIŠTVO.

Ako posetite ovaj sajt, videćete kako se menja broj stanovništva na svetu i u SAD.

19


EKO ROBOT NAKON EKOLOŠKOG UREĐIVANJA OKRUŽENJA.

Na svečanoj sednici Skupštine grada, kojom su započeti Dani Beograda, dodeljene su Nagrade grada Beograda najboljima među Beograđanima u 19 različitih oblasti, od 177 nominacija. Nagradu grada Beograda za dugogodišnji rad i trajan doprinos razvoju grada Beograda dobio je Radoslav Zelenović za očuvanje prepoznatljivog uspeha Jugoslovenske Kinoteke i renomea ove institucije u svetu. Nagrada grada Beograda za pronalazaštvo pripala je Boriši Miletiću za pronalazak-delo „Eko robot - uređaj za čišćenje ventilacionih kanala”. POLITIKA.


 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272