Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

SPSS 20 Analiza bez muke

SPSS 20 Analiza bez muke

Popust cena: 1490 rsd

R analiza podataka, drugo izdanje

R analiza podataka, drugo izdanje

Popust cena: 2280 rsd

Brojevi dana, 20. marta 2013. godine

7


INSTAGRAM.

U Briselu je u sredu nešto posle 11.30 počela sedma runda dijaloga o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine u kojem "usluge dobre volje" pruža EU, potvrdila je portparolka visoke predstavnice EU Maja Kocijančič.

7


INSTAGRAM.

Proslava Prvog maja ove godine će u Srbiji trajati čitavih nedelju dana. Povodom Međunarodnog praznika rada i Uskrsa ove godine neće se raditi od srede, 1. maja, do utorka, 7. maja, rečeno je u Ministarstvu rada, zapošljavanja i socijalne politike.

5


Nova studija koju je uradila kompanija "Intel", koja proizvodi procesore i čipove, otkrila je da se u toku jednog minuta pošalje 204 miliona mejlova, dok se sa globalne mreže preuzme 47.000 softverskih aplikacija. Poznati sajt za prodaju "Amazon" u 60 sekundi proda robu u vrednosti od 83.000 dolara. Oko 20 miliona fotografija i šest miliona "Fejsbuk" stranica biva pregledano, dok se na "Jutjubu" za isto vreme pregleda 1.3 miliona video klipova. Predviđeno je da će do 2015. godine, broj uređaja koji će imati pristup Internetu premašiti dvostruko svetsku populaciju. Trebaće pet godina da se samo pregleda sekunda video materijala koja prođe kroz IP mrežu. ALO.


 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272