Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Brojevi dana - 40 godina mosta Gazela i početak radova - 0 regruta

40 godina mosta Gazela

Rekonstrukcija „Gazele“ počinje danas. Gde god da krenu Beograđani treba da se „naoružaju“ strpljenjem, iz kuće izađu najmanje pola sata ranije, a vozači da u širokom luku zaobilaze most ili ostave svoje automobile kod kuće. Saobraćajni stručnjaci preporučuju korišćenje obilaznice i drugih mostova u gradu.

LINK.

0: Rado više ne postoji. Srbija bez regruta. Ministar odbrane Dragan Šutanovac izjavio je juče da očekuje da će tokom iduće godine prestati da se šalju vojni pozivi regrutima, jer će profesionalizacija Vojske Srbije biti završena do kraja ove godine. LINK.

LINK.

5: Preprodavci kupci. Beograd - Stvari koje su zaplenjene iz vila Darka Šarića u Novom Sadu, a koje nisu našle kupca na prvoj licitaciji, juče su prodate na ponovljenoj aukciji u magacinu Direkcije za upravljanje oduzetom imovinom na Vilinim vodama. LINK.

 

170.000.000: „PSP-Farman holding” u septembru u Beogradu počinje da gradi stambeno-poslovni kompleks vredan 170 miliona evra. LINK.

25: „Vreme je da okačim tregere”, poručio je, posle 25 godina non-stop intervjuisanja poznatih i slavnih, Lari King – preko „Tvitera“. King („kralj“) ima 76 godina i zaista je jedinstvena ličnost u svetu novinarstva i šou-biznisa (za sebe u stvari tvrdi da je „intervjuista“, a ne žurnalista). Televizijska je institucija koju poznaje ceo svet. A kako i ne bi, kad je, vodeći iz dana u dan, u devet uveče svoj „Lari King šou“ još od juna 1985, postavio rekord koji je evidentiran i u čuvenoj Ginisovoj knjizi koja knjiži nesvakidašnje ljudske podvige. LINK.

10: Gotovo da nema čoveka u Srbiji koji nije primetio sjajnu reklamu sa sloganom „Zove more - Crna Gora“ i odmah poželeo da bude tamo. Ministar turizma Crne Gore Predrag Nenezić kaže za „Blic“ da je dobrodošlica zagarantovana. LINK.

14: Policija je danas u Doboju privela 14 osoba osumnjičenih za prodaju narkotika, među kojima je i jedna žena, javili su banjalučki elektronski mediji. LINK.

 

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272