Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

R analiza podataka, drugo izdanje

R analiza podataka, drugo izdanje

Popust cena: 2280 rsd

SPSS 20 Analiza bez muke

SPSS 20 Analiza bez muke

Popust cena: 1490 rsd

Brojevi dana, 5. avgusta 2013. godine 53. Sabor u Guči

53

U narednih sedam dana nastupiće 1.240 učesnika u raznim programima, među kojima su pet pionirskih trubačkih orkestara, 12 omladinskih i 24 seniorska iz Srbije, osam inostranih sastava, kao i 19 kulturno-umetničkih društava i 29 pevačkih grupa.


  • Zoin Mihailo: "Na ovako paklenom danu šta bi moglo da prođe kod doktora: Pečenje, sarma, pivo i truba? Jedino truba, ali u Guču se ne slušaju doktori."

10

„Danas bismo sigurno imali drugačiju sliku o Muzeju da se na početku iskristalisalo opredeljenje za sukcesivno i fazno izvođenje radova na rekonstrukciji Narodnog muzeja“ B92.


  • Zoin Mihailo: "10 godina ne radi Narodni muzej. Plašim se da će zaposleni u muzeju da uzmu 10 prolaznika za taoce, da bi obeležili jubilej. Mada bi mogli i nekoga iz vlade."

1

Prvi tviter hotel otvoren je na Majorki. Zove se “Sol Wave House” i omogućava vam da se poslužite snagom društvenih mreža kako biste unapredili ukupni doživljaj na odmoru, prenosi portal Klix.ba. GDESTINACIJA

Piće i hranu mogu poslati drugim gostima u sobu ili pored bazena tvitujući @SolWaveHouse


  • Zoin Mihailo: "Neko je otišao na odmor i tvituje sa odmora. Prijatelji će se radovati tome, a neprijatelji crći od zavisti."




 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272