Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Enciklopedija matematičkih konstanti

Enciklopedija matematičkih konstanti

Popust cena: 1150 rsd

MAPLE 2018 matematika, vizuelizacija, modeliranje, simulacija

MAPLE 2018 matematika, vizuelizacija, modeliranje, simulacija

Popust cena: 1230 rsd

Brojevi dana 50 davalaca krvi dobija besplatne karte za Egzit

50

BESPLATNE KARTE ZA EGZIT


Prvih 50 građana koji se danas do 12 sati odazovu dobrovoljnoj akciji davanja krvi i daju krv u transfuziološkom autobusu na Trgu republike u Beogradu dobiće od organizatora Egzita kartu za drugi dan tog muzičkog festivala koji će od 12. jula do 15. jula biti održan na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.

  • Komentar: "Roditelji koji ugađaju svojoj deci sada mogu da biraju. Da ima daju pare za Egzit ili da daju krv i dobiju besplatne karte. "

3600


INSTAGRAM

Kineska policija uhapsila je trojicu krijumčara i spasila oko 3.600 ugroženih sijamskih krokodila namenjenih restoranima, prenosi Sinhua.

15

@zoinmihailo

Na naplatnoj rampi Nais kod Niša na auto putu Niš-Skoplje kolona vozila duga je 15 kilometara, a vozači čekaju na prolaz najmanje dva časa, rekao je danas šef naplatne rampe Dragan Milić.

5000


@walter120

Funkcioner Demokratske stranke Vuk Jeremić rekao je večeras da će njegova plata kao predsedavajućeg Generalne skupštine UN biti bazirana na primanjima naših diplomata u SAD, odnosno da će biti malo veća od 5.000 dolara.

Drago mi je kad neko od naših uspe u svetu.

12

Čuveni kuvar i zaštitno lice kanala “24 kitchen” Holanđanin Rudolf van Vin, koji je nedavno posetio Beograd, kaže u ekskluzivnom intervjuu za "Blic" da je u potrazi za srpskim kuvarom i prehrambenim entuzijastima koje će ubaciti u epizode svog serijala "Ukus života".


@nekomarie

- Kada sam bio u Beogradu dobio sam veliku inspiraciju u vašem lepom gradu i shvatio koliko je hrana važna u vašoj kulturi i mentalitetu. Planirali smo da 12 novih epizoda u serijalu "Ukus života" u predstojećoj sezoni posvetimo upravo vašoj zemlji. Najverovatnije ćemo to uraditi od septembra do maja naredne godine - kaže za “Blic” popularni kuvar.

  • ZoinMihailo: "Svakoga jutra kroz prozore mi ulaze isti mirisi zaprški iz komšiluka. To spremaju jela oni koji vole da gledaju Rudolfa van Vina koji voli lake obroke. A, najteže je preći sa navika na nešto lakše."

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272