Brojevi dana 12 kandidata u trci za predsednika Srbije

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Google plus
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

Pregleda (30 dana / ukupno): 3 / 785

12 kandidata


Predsednik koga bi svako glasao.

U trci za novog predsednika Srbije učestvovaće 12 kandidata, kojima je Republička izborna komisija potvrdila kandidature, a njihov redosled na glasačkom listiću 6. maja biće određen na današnjem žrebanju.

5000 dinara

Kakvu korist građani imaju od osiguranja života vezanog za stambene kredite. Ako klijent umre od side u prvih sedam godina, banka ostaje bez premije. Traži se kompletan sistematski pregled, uz detaljniju krvnu sliku i preglede određenih specijalista, što košta oko 5.000 dinara...


70% građana se protivi ulasku Srbije u...


PINTEREST.

Protiv ulaska Srbije u NATO izjasnilo se 70 odsto građana Srbije, a tek svaki deseti smatra da bi Srbija trebalo da se priključi tom vojnom savezu, pokazalo je istraživanje B 92 i Ipsos stratedžik marketinga.

5.000.000

Pinterest.

Nemački diskontni lanac „Lidl“ uložiće u narednom periodu oko pet miliona evra u Srbiji, tvrdi dobro obavešten izvor “Blica”. Prvi korak je već napravljen - kupovina zemljišta u Zrenjaninu, a ova kompanija užurbano bira i lokacije po drugim gradovima. Za sada su u opticaju Valjevo, Novi Sad, Beograd i Niš.

8000 dolara je malo, previše malo


Jelena Jovanović je prva žena iz Srbije koja je na Generalnoj skupštini Međunarodne piratske partije izabrana za člana odbora Piratske internacionale. Redovna aktivistkinja piratskog pokreta u Srbiji nakon izbora dobila je i interesantnu ponudu poznatog internet portala „brazzers.com” – da se slika gola za njihov sajt.

Možda bih se i slikala gola
PONUDA – Osim što je postala član piratskog odbora i dospela u medije, Jelena je ovih dana privukla pažnju i poznatog internet sajta sa erotskim sadržajem, koji joj je za to ponudio 8.000 dolara. “Dobila sam mejl sa ponudom da se slikam gola. Sve mi je to veoma simpatično, naročito suma od 8.000 dolara. Nemam ništa protiv golotinje, ali takve stvari prosto nisu za mene. Da je suma bila veća, možda bih i razmislila”, priča Jelena kroz smeh.

PERSONAL MAGAZIN. 

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar