Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

ChatGPT od početnika do profesionalca

ChatGPT od početnika do profesionalca

Popust cena: 1500 rsd

ChatGPT upit za 10 najboljih u određenoj industriji

ChatGPT upit:

Navedi 10 najvećih konkurenata u [unesi industriju ili oblast]

Kada smo ya oblast izabrali "izdavači kompjuterske literature", od ChatGPT-a smo dobili sledeći odgovor:

U industriji izdavaštva kompjuterskih knjiga konkurencija može varirati zavisno od geografske lokacije, specijalizacije unutar kompjuterskih tema i tržišnog segmenta (npr. akademska literatura, profesionalni razvoj, hobistički vodiči). Međutim, neki od vodećih izdavača u ovoj oblasti obično uključuju:

  1. O'Reilly Media: Poznat po širokom spektru knjiga iz oblasti tehnologije i programiranja, O'Reilly je jedan od najuglednijih izdavača u industriji IT literature.

  2. Packt Publishing: Specijalizovan za knjige i video materijale za profesionalni razvoj u IT-u, Packt se fokusira na specifične tehnološke alate i jezike.

  3. Apress: Deo Springer Nature grupe, Apress nudi širok asortiman naslova za profesionalne programere, IT profesionalce i korisnike tehnologije.

  4. Wiley (uključujući Wrox Press): Wiley je globalni izdavač koji pokriva različite akademske i profesionalne oblasti, uključujući i kompjuterske nauke, sa svojim Wrox imprintom fokusiranim na razvoj softvera.

  5. Pearson (uključujući Addison-Wesley i Prentice Hall): Pearson je jedan od najvećih svetskih izdavača obrazovnog materijala, a njegovi Addison-Wesley i Prentice Hall imprinti su dobro poznati u IT literaturi.

  6. Manning Publications: Manning se ističe svojim knjigama za programere, sa posebnim naglaskom na nove tehnologije i programerske metode.

  7. No Starch Press: Ovaj izdavač je poznat po svojim pristupačnim, često zabavnim pristupima složenim tehnološkim temama, uključujući i programiranje.

  8. McGraw-Hill Education: Pored široke ponude obrazovnih materijala, McGraw-Hill takođe izdaje niz naslova u oblasti kompjuterskih nauka i IT-a.

  9. MIT Press: Kao akademska kuća, MIT Press nudi široku paletu knjiga u oblasti kompjuterskih nauka, uključujući i neke od najuticajnijih radova u polju.

  10. Syngress: Fokusiran na IT sigurnost i napredne IT teme, Syngress nudi detaljne vodiče i studije slučaja za IT profesionalce.

Ova lista predstavlja samo delić bogatog i raznovrsnog tržišta izdavaštva kompjuterskih knjiga. Konkurenti se mogu razlikovati u zavisnosti od specifičnih tema, ciljanih tržišta i pristupa materijalu.

 

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272