Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Popust cena: 1240 rsd

Čitač - posle knjige i film i video parodija

Film "Čitač"

Film ''Čitač'' reditelja Stivena Dardlija, s proslavljenim Ralfom Fajnsom u glavnoj ulozi, prikazan je na svečanom otvaranju 37. FEST-a.

Radnja filma ''Čitač'' počinje u posleratnoj Nemačkoj kada se tinejdžer Mihael Berg razboljeva, i kome pomaže Hana, nepoznata žena koja je dvaput starija od njega. On pokušava da je pronađe nakon svog ozdravljenja, i ubrzo potom, njih dvoje započinju strasnu ali tajnu vezu.

Parodija filma Čitač

Mihael uviđa da Hana uživa dok joj neko čita i na taj način se i njihova psihička povezanost produbljuje. Jednog dana, Hana misteriozno nestaje, a Mihael ostaje sam zbunjen i slomljenog srca. Osam godina kasnije, Mihael je student prava koji prisustvuje suđenjima koji su nacisti počinili tokom ratova. Studentski svet.

Link.

Distributerska kuća Cnears ovog meseca pustiće u bioskopsku distribuciju nekoliko filmova koji su premijerno bili prikazani na Festu. Film „ Čitač”, koji je i otvorio naš najveći festival, prikazivaće se od 2. aprila, kada na velika platna stiže i film „Gomora“. „Spaliti nakon čitanja“, braće Koen sa Bredom Pitom i Dzordžom Klunijem u glavnim ulogama, kao i „Milk“, u režiji Gasa Van Santa počeće da se prikazuju od 16. aprila. 24 sata.

Link.

Pročitajte knjigu pre odlaska u bioskop

 

Link ka knjizi i korpi za naručivanje.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272