D2C Games otkiva buduće proizvode

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Google plus
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

Pregleda (30 dana / ukupno): 8 / 1392

D2C Games, kompanija za razvijanje i izdavanje igara za PC i mobilne telefone koju je osnovao osnivač Glu Mobile-a Scott Orr ima zvanično objavljenu liniju razvijanja svojih budućih proizvoda koja stavlja poseban naglasak na socijalne igre i epizodni sadržaj.

D2C Games je takođe objavio D2Comics Initiative, proizvod kolaboracije između programera i pisca stripova Steve Nilesa.

Initiative će se izdavati u više formata, uključujući tradicionalne stripove, digitalno preuzimanje i epizodnu igru u razvoju.

“Rad sa D2C Games i Bigdog Games je predstavljao genijalnu i kreativnu saradnju” rekao je Niles u izjavi. “Imao sam mogućnost da stvarno uzmem svoju viziju i bukvalno je prevedem u preciznu interaktivnu verziju. D2C me je podržao i verovao mi je da mogu da realizujem koncept od početka do kraja, što je retkost u industriji igara. Ovo partnerstvo će sigurno nastaviti da kreira super epizodne naslove”.

Serija RTS sportskih naslova, nazvanih “Chalkboard Sports” je takođe najavljena, ali kompanija nije spominjala platforme koje će podržavati već je samo spomenula da namerava da izda ”različite konzole nove generacije i mobilne platforme kao i 3G mobilne uređaje i personalne računare”.

“D2C je posvećen tome da usmeri ovaj segment igara u novi pravac kreirajući igre koje se lako biraju i igraju, nude maksimalnu zabavu i socijalno povezuju igrače preko igre i korisnički vođenog sadržaja” rekao je Orr u izjavi.

D2C Games je takođe licenciran izdavač Sony-jevih naslova. BigDog Games Studio je interni studio D2C-a koji je odgovoran za razvoj i tehnologiju za prenosive uređaje sledeće generacije, konzole, PC i mobilne platforme.

 

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar