Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Kompjuter po mojoj meri II izdanje

Kompjuter po mojoj meri II izdanje

Popust cena: 440 rsd

PC I GADŽETI - Vodič za rešavanje problema i nadogradnju

PC I GADŽETI - Vodič za rešavanje problema i nadogradnju

Popust cena: 2280 rsd

Dell-ov XPS M1730 - prava igračka beštija

Jedan od najvećih svetskih proizvođača računara za igrače i ljude koji prevashodno koriste računare za zabavu predstavio je prenosivi računar XPS M1730, koji je isključivo namenjen korisnicima koji žele da iskuse vrhunske performanse dok su u pokretu.

Laptop XPS M1730 daje vrhunske mogućnosti igračima u pokretu. Ovaj računar podržava povećanje radnog takta Intel Extreme Edition Core 2 Duo procesora na Bin +2 (do 3,2 GHz) a isporučuje se sa NVIDIA SLI tehnologijom koja ima podršku za DirectX 10 grafiku. Vrhunske performanse hardvera se slažu sa agresivnim i upadljivim dizajnom laptopa, koji dolazi u četiri boje: crvenoj, plavoj, beloj i sivoj. Dell je izradio kućište koje podržava hladnjake i napajanja najzahtevnijih grafičkih sistema sledeće generacije.

Laptop M1730 prvi je prenosivi računar sa ugrađenom mobilnom tehnologijom AGEIA PhysX koja uključuje procesor AGEIA PhysX 100M i Logitechov GamePanel LCD. PhysX procesor omogućuje realistično kretanje i interakciju sa okolinom i to velikom brzinom a bez smanjenja ukupnih performansi računara. Pored toga, Logitechov GamePanel LCD omogućuje igračima da gledaju statistiku i prate važne sistemske informacije bez napuštanja igre.

Pored svega navedenog važna je i činjenica da je XPS M1730 igrački laptop sa najvećim mogućnostima povezivanja sa Internetom, što će onlajn igrači znati da cene. Poseduje opcioni sistem povezivanja široke propusne moći (broadband) sa Vodafone mrežom u Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Holandiji, Irskoj, i Španiji kao i sa SFR-om u Francuskoj i TeliaSonerom u Švedskoj. Wi-Fi tehnologija dolazi sa opcionim Wireless-N sistemom. Laptop se isporučuje sa web kamerom rezolucije 2,0 megapiksela i digitalnim mikrofonom.

Početna cena ovog laptopa nije mala i iznosi 2.699 evra i to bez PDV-a. Više informacija o ovom prenosivom računaru možete da nađete na www.dell.com/gaming.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272