Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 340 rsd

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 310 rsd

Digitalna joga

Program (ili igra?) se zove Yoga Training i razvio je Konami. Počevši od ovog proleća bićete u mogućnosti da živite mnogo ispunjenijim životom zahvaljujući ovom odličnom naslovu za Nintendo DS sistem. Ne verujete u ono što sam upravo rekao, zar ne? Pa, ne očekujte od mene da vam kažem da biste trebali, zato što neću to da vam kažem. Istina je da čak i ako se igra (ili program?) zove Yoga Training to ne znači da ćete doći u dodir sa svojom karmom ili moći da iskoristite vaš či.

U Yoga programu za mobilne telefone sve što treba da uradite je da pratite svaku asanu kao što je prikazana na ekranu mobilnog telefona i dok to pratite naučićete šest različitih joga asana iz prve faze. Iz svake asane izvući ćete određenu korist a detaljno su opisani i načini izvođenja asana. Konačno, nakon savlađivanja osnova i ako ste željni napretka, moći ćete jednostavno da pređete na srednji i napredni nivo.

Ako smo dobro razumeli, Konami-jeva Yoga igra će takođe biti set zadataka koje treba da rešite i osetite se izuzetno pametnim. Valjda će to biti dokaz uspešno savladanih joga asana? U svakom slučaju, gospoda u Konami-ju su sigurna da će ljude privući naslov.

Da li ste se konektovali? Besplatne joga vežbe bilo gde i bilo kada. Trebao bih da je nabavim za moju baku.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272