Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Dnevna doza satire - NJUZ.NET - ako dobijate od pacijenata poklone otvorite prodavnicu

Svaki doktor je i trgovac u duši


www.njuz.net

ČAČAK, 8. februar 2012, (Njuz) – Doktor Spasoje Dobrosavljević, lekar opšte prakse u bolnici u Čačku, otvorio je prošle nedelje u prizemlju svoje kuće prodavnicu viskija i čokolade koje dobija od svojih pacijenata, javljaju lokalni mediji.

Penzioneri i BusPlus i dozvoljeni minus



www.njuz.net

BEOGRAD, 8. februar 2012. (Njuz) – Penzioner iz Beograda Veljko Grmuša (78) već posle nekoliko dana rada novog sistema za naplatu karata BusPlus ušao je u nedozvoljen minus, čime je njegova kartica automatski blokirana, a dok ne pokrije minus zabranjeno mu je korišćenje usluga GSP-a, saznajemo iz ov...

Kućni pritvor je idealan za pobegulje


www.njuz.net

BEOGRAD, 7. februar 2012, (Njuz) – Nakon današnjeg pokušaja bekstva iz pritvorske jedinice Specijalnog suda, Ministarstvo pravde i tužilaštvo za organizovani kriminal doneli su odluku da se Sretko Kalinić prebaci u kućni pritvor kako bi se sprečio da ponovo beži iz zatvora, ekskluzivno saznaje Njuz.

Kako je Đoković čestitao srpskim političarima na onome što je dobio



www.njuz.net

LONDON, 7. februar 2012, (Njuz) – Najbolji srpski teniser i prvi reket sveta Novak Đoković čestitao je srpskim političarima što je dobio prestižnu nagradu “Laureus” za najboljeg sportistu sveta u 2011. godini.

Kako je devojka otkrila šta se krije u...


www.njuz.net

SMEDEREVO, 6. februar 2012, (Njuz) – Marina Jovanović, ekonomistkinja iz Smedereva, jutros je u svom ormanu sa lakoćom pronašla šta da obuče, čime je postala prva pripadnica lepšeg pola koja je shvatila da nema manjak garderobe.


 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272