Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Mastering Sharepoint Framework: Master the SharePoint Framework Development with Easy-to-Follow Exam

Mastering Sharepoint Framework: Master the SharePoint Framework Development with Easy-to-Follow Exam

Mastering Azure Serverless Computing

Mastering Azure Serverless Computing

Do Češke iz Beograda za 73 EUR sa aerodromskim taksama sa niskobudžetnom Click4Sky

Pregleda (30 dana / ukupno): 6 / 339

Karte se mogu isključivo kupiti posredstvom sajta ove kompanije, a u cenu karte uračunate su sve takse.

Za ovu sumu može se kupiti karta do Praga, a zatim i karta za povratak po istoj ceni. Putnici novog avioprevoznika u prvo vreme će leteti u avionima češke kompanije "Czech Airlines", koja na taj način želi da poveća popunjenost letova.

- "CLICK4SKY" je servis koji je 18. septembra 2007. uveden i aktiviran samo za tržište Češke Republike. To znači da je ova usluga trenutno dostupna samo u Českoj i da je kalkulacija tarife, odnosno utvrđivanje cene, moguće samo u češkim krunama. U naredne tri nedelje ova usluga biće aktivirana u još nekoliko zemalja i tada će cena biti dostupna u lokalnoj moneti - objasnio je Dragan Bugarčić, menadžer prodaje kompanije "Czech Airlines" u Beogradu.
Važno je napomenuti, naglasio je Bugarčić, da se karte za let prodaju isključivo putem Interneta i da predstavništvo "Czech Airlines" u Beogradu nije ovlašćeno za rezervaciju karata niti to može da uradi. - Kada je planiran prvi let iz Srbije zaista ne znam, jer je predviđeno da u naredne tri nedelje ova usluga sukcesivno bude uvedena u više zemalja. U roku od tri nedelje linija će svakako biti uvedena - naglasio je Bugarčić. Putnici sa CLICK4SKY aviokartama putovace avionima Czech Airlines, i imace identican tretman kao bilo koji drugi putnik nase aviokompanije (besplatan prtljag do odredjene tezine, besplatno osvezenje tokom leta, puna asistancija zemaljskog osoblja Czech Airlines na aerodromima u Pragu i Beogradu...)

"Click4Sky" će na Balkanu, osim za Beograd, leteti i za Ljubljanu, Atinu i Solun, a putnicima će biti poslužena osveženja u avionu besplatno. U ponudi te kompanije su i letovi do Amsterdama, Barselone, Berlina, Bolonje, Brisela, Budimpešte, Dablina, Hamburga, Minhena, Osla, Rima, Venecije, Beča, Ciriha i drugih gradova.

Izvor: ekapija.com

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272