Ikona e-knjiga i ostale zanimljivosti

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Google plus
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

Pregleda (30 dana / ukupno): 19 / 1421

eBook ikona

DAVID LILLO.

e-knjiga "Infographics Through Samples"

Za sve koji se bave kreiranjem infografika, ali i za one koji žele da saznaju više ili nameravaju da se bave ovim grafičkim segmentom preporučujem e-knjigu Marije Matešić (@MarijaMatesic)”Infographics Through Samples“. Zapravo radi se o velikoj studiji slučaja koja analizira i daje uvid u preko 2.000 infografika u digitalnoj knjizi. PERSONALMAG.

POSETITE SAJT KNJIGE.

E-knjiga “Infographics Through Samples” je digitalna knjiga na engleskom jeziku koja donosi pregled trendova, stilova, tipova dizajna i sadržaja savremenih infografika, te mogućih primena infografika kao trenutno popularnog načina vizuelnog komuniciranja.

E-knjiga je nastala je na osnovu analize više od 2.000 infografika koje su zaslužile najviše lajkova i tweetova na popularnim stranim direktorijima, blogovima i online časopisima Mashable, The Next Web, Fast Company, Visually, Good, Cool Infographics i Venture Beat.

Ukoliko je dobro proučite, e-knjiga daje smernice za kreiranje najviralnijih infografika, a sve korz primere onih najuspešnijih na društvenim mrežama.

TechDigest i samoizdavaštvo


Imate pametan telefon u džepu ili tablet u torbi? iPad na noćnom stočiću?

Ili imate samo računar na poslu ili kod kuće?

Vaša knjiga može da bude sa vama.

Revolucija e-čitača i digitalnog izdavaštva su omogućile da lakše nego ikada dođete do svog primerka Tolstoja. Zahvaljujući servisima velikih prodavaca e-knjiga, lako i sami možete da objavite i prodajete svoju knjigu.

Pitanje: Da li će na policama knjižara uskoro pored štampanih knjiga biti e-čitači preko kojih ćete moći da se upoznate sa..... ?

TECH DIGEST.

Fotografije e-knjige i....


EBOOK LOVE #95

Pošaljite nam fotografiju e-knjige, e-čitača..


 

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar