Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Evropska kraljica krimi romana - Kamila Lekberj


Kamila Lekberj je jedna od najuspešnijih međunarodnih pisaca 2010. godine. Iako prošle godine nije imala nijedno novo izdanje na svom domaćem tržištu i dalje drži poziciju najprodavanijeg ženskog krimi autora u Evropi.

ISPRINSESSAN


The Ice Princess - Harper Collins UK

Ledena princeza - Kompjuter biblioteka - Zoin vrt

„Veoma sam srećna što su moje knjige tako dobro prihvaćene širom Evrope. To me dodatno inspiriše u radu na osmom nastavku Fjelbaka serijala, koji u Švedskoj izlazi na jesen“, kaže Kamila Lekberj. Pored najavljenog krimi romana, ove godine će biti objavljene još dve njene knjige. U aprilu će imati debi kao autor za decu, a kasnije na proleće izlazi i njen drugi kuvar.

PREDIKANTEN


The Preacher - Harper Collins UK

Propovednik - Kompjuter biblioteka - Zoin vrt

U proleće 2010. godine prvi roman Kamile Lekberj, Ledena princeza, objavljen je u Italiji. Bio je to trenutni uspeh sa više od 250 000 prodatih primeraka. Prošle godine je Harper Collins UK otkupio prava za još četiri knjige iz Fjelbaka serijala i obećao da će 2011. godina biti godina Kamile Lekberj. U Španiji je The Stone Cutter bio jedan od najprodavanijih romana 2010., a u Norveškoj su i The Mermaid i The Lighthouse Keeper bili na vrhu liste bestselera. Ipak, najbolje tržište za Kamilu Lekberj i dalje je Švedska, gde je prodala više od 3.5 milioma primeraka.

Uskoro na srpskom u našem izdanju.

Uskoro na srpskom u našem izdanju.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272