Facebook: Izbrišite zauvek nalog na Facebooku

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Google plus
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

Pregleda (30 dana / ukupno): 3 / 4992

Facebook vam omogućava da samo deaktivirate nalog,  ostavljajući vaše informacije netaknute. Ali šta ako vi želite zauvek da  izbrišete nalog?


Evo kako da to uradite. Sada nalog možete da izbrišete i  tako što ćete otići na sledeću stranicu: http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account

     
  1. Uverite se da vaš Facebook nalog sadrži kontaktnu email  adresu.
  2.  
  3. Izbrišite sve ostale email adrese koje su sadržane u  Facebook nalogu. Jedina adresa treba da ostane samo vaša kontakt email adresa.
  4.  
  5. Deaktivirajte Facebook nalog tako što ćete izabrati  Settings.
  6.  
  7. Registrujte se tako što ćete upotrebiti neku drugu adresu  a ne vašu kontakt email adresu.
  8.  
  9. Kada se prijavite na novi Facebook nalog, dodajte  kontaktnu email adresu za vaš nalog. Otvorite link u emailu za potvrđivanje  koji vam je poslat. Ovaj korak će izbrisati prethodni Facebook nalog, i on više  neće biti pristupačan.

 

Komentari

 

• bojana
Xvala vam, puno ste mi pomogli!

 

Ostavite komentar Ostavite komentar