Firefox 3 je postao prenosiv

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Google plus
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

Pregleda (30 dana / ukupno): 5 / 1062

 

Želite da testirate Firefox 3 betu bez da poremetite sva vaša precizna podešavanja Firefox-a 2? Nema problema, samo instalirajte prenosivu verziju. Programeri Portable Apps-a su do sada dobro obavljali svoj posao kreiranja verzija Firefox-a koje mogu da se pokreću sa fleš USB memorija i drajvova samo nekoliko dana pre izdavanja svake nove verzije Firefox-a. Sada kada je Firefox 3 dobro zagazio u beta fazu, oni su počeli da rade na prenosivoj verziji Firefoxa 3.

Pošto je Firefox Portable samodovoljan program, on neće upisati nikakve podatke na vaš hard disk, niti u vaš registar. To znači da vi možete da testirate nove funkcije Firefox-a 3 kao što je Places, i poboljšanu liniju adrese bez da poremetite vaša postojeća podešavanja. Vi ne morate da instalirate Firefox 3 Portable na fleš drajv, vi možete isto tako lako da ga instalirate u direktorijum na vašem hard drajvu.

Ako želite da testirate Firefox 3 betu dok vam je otvoren prozor Firefox-a 2, moraćete da unesete jedno malo podešavanje. Pronađite FirefoxPortable.ini fajl u \Other\Sources\ i kopirajte direktorijum koji sadrži FirefoxPortable.exe. Editujte FirefoxPortable.ini pomoću Notepad-a, Wordpad-a, ili bilo kog drugog tekst editora koji želite i promenite AllowMultipleInstances=false tako da umesto false stoji true. Snimite fajl i sada možete istovremeno da koristite Firefox 2 i Firefox 3.

Adresa: Firefox 3 Portable

 

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar