Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Pametni gradovi

Pametni gradovi

Demystifying Internet of Things Security

Demystifying Internet of Things Security

Google proizvodi više kućnih video snimaka

Pregleda (30 dana / ukupno): 5 / 1393

Pošto Google nastavlja sa proizvodnjom sadržaja - što je po  nekima suprotno od njihovog cilja indeksiranja svetskih informacija zato što je  tako konkurentan web izdavačima - ostaje nam da se priupitamo da li ova  kompanija gubi fokus sa svoje pretrage i posla sa reklamiranjem.


Google je 33. najveća kompanija na svetu koja je zasnovana skoro  na samo jednoj stvari: njegovoj dominantnosti na tržištu onlajn marketinga, pre  svegta na tržištu marketinga pretrage.

Jedan od najambicioznijih Google-ovih projekata u  proizvodnji sadržaja je originalni onlajn crtani film Cavalcade of Comedy koji je kreirao Seth  MacFarlane iz Family Guy-a i koji se distribuira preko Google Content Network-a. Nedavno su objavili i POPTUB, video blog sa tračevima o  poznatim ličnostima koji se distribuira na YouTube-u, a njegov kreator je Embassy  Row.

Šta vi mislite, da li Google treba da ide ovim putem?

Kreiranje originalnih web sadržaja je jeftino za Google. GCN  je odličan distribucioni kanal za Google i on poseduje i ugrađeni kanal za  monetizaciju. Ipak, mora se priznati da je Google veoma probirljiv kada je reč  o vrsti sadržaja koji će prikazivati.


 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272