Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

ColdFusion MX

ColdFusion MX

Popust cena: 400 rsd

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Mesta na Internetu koja obavezno morate da posetite

Popust cena: 440 rsd

Info.com

Info.com je platforma za pretraživanje, koja spaja najbolje vrste alata za pretraživanje. Iz jednog upita pretraživanja, Info.com pruža rezultate sa vodećih mašina za pretraživanje i pay-per-click direktorijuma. Info.com je takođe povezan sa drugima provajderima pretraživanja i obuhvata prikaze proizvida, veliki izbor vesti, slika, eBay, poslove, bele i žute stranice, karte, hotele, vreme.

Metapretraživanje
Iz jednog upita dobijate rezultate sa 14 mašina za pretraživanje i pay-per-click direktorijuma, uključujući Google, MSN Search, Yahoo!, Ask Jeeves, LookSmart, About, Overture i Open Directory.

Relevantni i korisni rezultati
Vodeće mašine za pretraživanje imaju preklapanje od oko 30% u prvih 100 rezultata, tako da Info.com kombinovani rezultati pružaju mnogo obuhvatnije pretraživanje. Takođe, pošto dvaka pretraživačka mašina indeksira samo procenat od ukupno dostupnih web stranica, a ažuriraju se različitom učestalošću, Info.com kombinovani rezultati se uvek dobijaju iz izvora koji je veći i ažurniji od indeksa svake pretraživačke mašine pojedinačno.

Sponzorisane liste
30% pretraživanja se vrži zbog kupovine proizvoda. U tim slučajevima su oglašavači (sponzorisani rezultati) mnogo korisniji od besplatnih rezultata. U stvari, korisnici pretraživačke mašine će se u gotovo duplom broju pre odlučiti da kupe proizvod sa sponzorisane nego sa besplatne liste. Spajanjem svih oglašavača zajedno, Info.com nudi mnogo više od svake pretraživačke destinacije. Ako na Info.com ne možete da nađete informacije o proizvođaču, verovatno ih nećete naći nigde.

Pretraživanje direktno iz vaše adresne linije
Info.com vam omogućava da koristite adresnu liniju na bilo kojem web pretraživaču kao direktnu paletu alata za pretraživanje. Samo unesite šta.god.želite.info.com u adresnu liniju i vrlo brzo ćete pristupiti rezultatima. Na primer, upisivanje jeep.info.com ili jeep.car.info.com u adresnu liniju će vas automatski odvesti do strane sa rezultatima na Info.com za džipove.

Pored web rezultata, Info.com takođe nudi:

Uporedna kupovina
Info.com je partner sa Shopping.com, vodećim servisom za uporednu online kupovinu, i nudi vam potpune informacije na osnovu kojih možete da donesete odluke o kupovini. Omogućava vam da pročitate prikaze proizvoda, uporedite proizvode, cene i prodavnice.

Vesti
Info.com se oslanja na najveće Internet sajtove sa vestima, što korisnicima omogućava da prate vesti iz više od 7000 izvora.

eBay
Info.com pruža jednostavan pristup milionima stavki dostupnih na eBay sajtu, bez napuštanja Info.com.

Audio i Video
Info.com rezultati dolaze sa Yahoo Audio, Singingfish i Muse. Da biste koristili Audio i Video linkove morate da instalirate odgovarajuće softverske alate.

Poslovi
Korisnici koji traže posao mogu da pristupe milionima poslovnih ponuda na više od 500 web sajtova, berza poslova, više od 200 novina i stotinama udruženja.

Letovi i hoteli
Info.com nudi ažurne cene, dostupnost i druge informacije o putovanjima sa više od 100 sajtova, uključujući cene i itinirere za 551 avio kompaniju i 91000 hotela.

Karte
Pronalaženje karata na Info.com za sportske događaje, koncerte, pozorište je brzo i efikasno. Na osnovu samo jednog pretraživanja, korisnik sada može da vidi, sa preko 30 sajtova, rezultate prodaje karata.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272