Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Internet marketing

O konferenciji

„biZbuZZ – Internet marketing“ je druga po redu konferencija o savremenom internet poslovanju. Biće održana u Niškoj Banji u periodu od 24-26. oktobra tekuće godine, u prostorijama hotela "Radon".

Prošlogodišnja konferencija, u organizaciji EESTEC-a, a pod pokroviteljstvom Elektronskog fakulteta u Nišu, Privredne komore Srbije, Ministrarstva za nauku i Grada Niša je u trajanju od dva dana bila posećena od strane preko 600 privrednika i studenata kako Niškog regiona tako i cele Srbije. Sa tematikom „Savremene web tehnologije“ u poslovanju ocenjena je veoma uspešnom od strane posetilaca i novinskih agencija iz branše.

Nastojimo da kroz ovaj projekat edukujemo pre svega privrednike o Internetu, ne samo kao komunikacionom i informacionom mediju, vec kao globalnom tržištu koje je mnogo dinamičnije i zahteva savremenije oblike poslovanja i marketinga. U isto vreme mladim ljudima nudimo priliku da razvijaju svoje potencijale, ostvare dobru komunikaciju sa privrednicima kako bi stvorili oslonac za dalji razvoj privrede i IT-a na ovim prostorima.

Ovogodišnja konferencija za temu ima Internet marketing i isplativost kompanijskih sajtova i u tri dana će pokriti jedan veoma bitan aspekt savremenog poslovanja odnosno poseban oblik marketinga koji postaje neophodan za uspešno poslovanje. Upoznavanje sa svim oblicima Internet maketinga kao i načinima i modelima primene postaje neizostavan alat za borbu i prevlast u doba hiperkonkurencije.

Konferencija okuplja pre svega stručnjake iz oblasti, koji će imati priliku da predstave uspešne projekte i web startupove, daju preko potrebna znanja ljudima koji na slučnim projektima rade, kao i privrednike, potencijalne investitore i sve ljude zaintrigirane temama koje će biti predstavljene.

Kao i prošle godine, u okviru konferencije biće organizovane internacionalne radionice - razmene u organizaciji Udruženja studenata elektronike Evrope - EESTEC koje je i koorganizator celog događaja. Nadamo se da ćemo ugostiti 20 stranih studenata iz Evropskih zemalja, kao i preko 50 studenata iz cele Srbije.

Više na:

http://bizbuzz.itseminar.org/

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272