Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Popust cena: 1240 rsd

Izašao je novi trejler za Grand Theft Auto

 

Nakon perioda zatišja pred prazničnu pomamu, Rockstar je izbacio najnoviji trejler za Grand Theft Auto IV sa nadom da će ojačati interesovanje igrača za blockbuster naslove na prelazu iz jedne godine u drugu. Trejler možete da daunlodujete na Xbox Live Martketplace-u, ili ga skinite sa zvaničnog web sajta igre.

Novi trejler, po imenu "Moving up, ladies", daje prilično detaljan pogled na zaplet igre. Ako vam to još nije jasno, igra se fokusira na ogranak Ruske Mafije koji se ugnezdio u Liberty City-ju. Postoji veliki broj referenci na to da je glavni karakter Nikolai zaboravio na "Majku Rusiju." Prisustvo motocikala, helikoptera, i čamaca treba da nam sugeriše da će i ovde svi vidovi transporta biti dostupni.

Nikolai je takođe mnogo jači, agilniji i spretniji od svojih protivnika. On skače sa zgrade na zgradu, pravi saltoe i još mnogo toga. Ima naznake da postoji i mogućnost sakrivanja iza različitih zaklona, pošto se Nikolai štiti tako što se priljubio uza zid tokom intenzivnog puškaranja.

Atmosfera ovog serijala se nesumnjivo provlači i kroz ovaj naslov, i ostavlja izuzetan utisak zahvaljujući intenzivnim bioskopskim scenama. Trejler se završava scenom u kojoj dva mafijaša gledaju Nikolai-ja, sa pištoljima u rukama i upozoravaju ga: "Sa nama si momak … ili ćemo morati da te ubijemo." Nakon samo trenutka razmišljanja Nikolai odgovara, "Pa, kada stvari tako postavite … sa vama sam."

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272