Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Jelena Janković je stigla i daće 150 posto za Srbiju

Jelena Janković je stigla

Iako ima želju da igra, ona je otkrila da ima povredu zbog koje je pitanje hoće li izaći na teren protiv Hantuhove i Cibulkove. LINK.

Međunarodna teniska federacija (ITF) saopštila je imena ovogodišnjih dobitnika "Nagrade srce" (Heart Award) među kojima je i srpska teniserka Jelena Janković.

Uvek daje 150 odsto sebe za Srbiju, ali ja bih hteo da imamo zdravu teniserku za budućnost. Pozivam publiku da nas u što većem broju podrži i pomogne nam da opstanemo u Svetskoj grupi", rekao je Vraneš.

Srbija Open 2010 će pratiti preko 100 zemalja

Drugi teniski ATP turnir "Srbija Open", koji će od 1. do 9. maja biti održan u Beogradu, organizovaće se na višem nivou od prošlogodišnjeg, a takmičenje će biti prenošeno u više od 100 zemalja, potvrdio je danas direktor turnira Goran Đoković.

"Naš glavni cilj je da u roku od pet godina postanemo turnir serije 500, a zatim i 1.000" , rekao je Đoković. LINK.

Ana Ivanović neće ostaviti tenis

"Svako ko misli da bih zbog nekih trenutnih problema ostavila tenis mora da je totalno lud! Obožavam ovaj sport i osećam da imam još mnogo toga da ostvarim u karijeri. Imam tu sreću da su oko mene ljudi koji mi žele dobro i koji su spremni da učine sve kako bih ponovo bila ona stara." LINK.

 

 

 

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272