Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Knjige i ljudi - 250000 knjiga preuzeto za iPad - Knjiga je dobar izvozni proizvod

iPad i cela biblioteka je sa vama

Da biste čitali elektronske knjige na iPad-u, prvo morate da ga nabavite.

Zatim da preuzmete besplatnu aplikaciju iz App prodavnice.

Knjige možete da pregledate, kupujete i čitate.

LINK.

Ben Aflek režira krimić

Knjiga govori o dvojici prijatelja koji su se kao tinejdžeri bavili sitnim krađama, a zatim se sreću u zrelom dobu i ne znaju kako da tretiraju svoj odnos.

Prizor iz Berlina.

Oskarovac Ben Aflek režiraće film po scenariju Arona Stokarda, koji je pisao scenario za njegov rediteljski debi "Gone baby gone". LINK.

Knjiga je izvozni proizvod

Srpska književnost dobar ambasador nacionalne kulture pod uslovima da se pravilno plasira inostranoj publici. Podrška piscima, dobar prevod i angažovan izdavač ključ su uspeha, smatraju pisci.

Zig-zag polica za knjige. LINK.

Domaći pisci dobro su prihvaćeni na svetskim sajmovima. Nedavno završeni Sajam knjiga u Lajpcigu označio je početak priprema za sledeći sajam u tom gradu, kada će Srbija biti počasni gost. LINK.

Učiteljica kupuje đacima knjige i hranu

Kuršumlija - U isturenom odeljenju OŠ „Drinka Pavlović“ u selu Bogujevac nastavu pohađa pored dvoje učenika srpske nacionalnosti i četrnaestoro đaka romske nacionalnosti. Zbog velikog siromaštva, ovi Romi u školu dolaze izgladneli, polugoli i bosi, bez školskog pribora. Dve učiteljice često ovim mališanima, od svog novca kupuju neophodan pribor za školu, hranu i donose im svoju garderobu od kuće. LINK.

Džoni Štulić u 14 knjiga

Zbog neposedovanja pasoša, a verovatno i još ponečeg, Štulića neće biti u Beogradu kada mu objave sabrana dela. Takve i slične situacije svojevremeno je objašnjavao duhovitom pitalicom: Jeste li čitali Dostojevskog? – Jesmo. – A jeste li ga kad videli?

Beogradska izdavačka kuća “Plato books” najavila je da će tokom aprila objaviti čak četrnaest naslova koje potpisuje Branimir Štulić, frontmen nekadašnje Azre. LINK. 

 


 

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272