Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Knjige i ljudi Bon Džovi i gole devojke u krevetu i polica za knjige kao merdevine

Gole devojke

Na fotografijama iz 1985. godine, koje su objavljene u knjizi Riča Bozeta (52) "Sex, Drugs And Bon Jovi", roker pozira u krevetu sa četiri gole devojke koje ga ljube. Provokativnu fotografiju snimio je Ros Marino, a Džon Bon Jovi (48), koji je tada imao 22 godine, promovisao je drugi album "7800°Fahrenheit". LINK.

Kako bih bez tebe

Sa krovova Pariza do sunčanog San Franciska putuje prva ljubav koja večno traje, a sa njom i zanosna priča puna neizvesnosti i čarolije.

Gabrijel u svom životu ima dva muškarca - oca i prvu ljubav. Jedan od njih je ugledni policajac, a drugi je poznati lopov. Igrom sudbine, obojica su odavno nestali bez traga ostavljajući veliku prazninu u Gabrijelinom srcu. Jednog dana, i to u isto vreme, iznenada se vraćaju u njen život. Oni se međusobno poznaju i u isto vreme mrze toliko da su spremni da izazivaju jedan drugog do smrti. Gabrijel dolazi u situaciju da odbija da bira između čoveka kojeg voli i oca, a najviše bi želela da ih zaštiti, pomiri i podjednako voli do kraja života. Međutim, u nekim sukobima smrt je neizbežna. Jedino ako... 

 

Naručite i uživajte. LINK.

Polica za knjige kao merdevine

Na putu do vrha uvek nas prate knjige.Polica.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272