Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Knjige i ljudi - izdanje za kolekcionare - knjiga žalosti - Nova knjiga o Hariju Poteru

Zabranjena žena - kolekcionarsko izdanje

Prvi roman u ediciji Zoin vrt - žensko pero "Zabranjena žena" prvo izlazi kao kolekcionarsko izdanje.

Istinita priča o ljubavi jedne Švajcarkinje i šeika iz Dubaija.

Ovo izdanje nećete moći da kupite u knjižarama, već samo od nas.

Izdanje izlazi u NUMERISANOM TIRAŽU OD 50 primeraka.

Naručite knjigu knjigu.

Knjiga žalosti

Knjiga žalosti povodom pogibije predsednika Leha Kačinjskog i predstavnika državnog i vojnog vrha Poljske, otvorena je u poljskoj ambasadi u Beogradu. Građani Beograda i Srbije od jutros se upisuju u Knjigu žalosti koja je izložena od 10 do 15 sati u zgradi ambasade Poljske u Beogradu.

Nova knjiga o Hariju Poteru

Džoana K. Rouling nagovestila je da će za nekoliko godina napisati nastavak avanture iz Hogvortsa.

Autorka je tokom uskršnjih praznika boravila u Beloj kući, gde je deci čitala odlomke iz prve knjige o Hariju Poteru. Tada je najavila da priča o čarobnjacima možda, ipak, nije završena. LINK.

Afrika u Beogradu

U Dečjem odeljenju "Čika Jova Zmaj" Biblioteke grada Beograda (Hilandarska 7) u četvrtak u podne kanadska spisateljica Kolin Krejg (Colleen Craig), predstaviće svoj roman "Afrika" u izdanju "Kreativnog centra". LINK.

3D tapet.

Glavna junakinja, trinaestogodišnja Kim provodi letnji raspust u Južnoafričkoj Republici domovini njene majke Rijane, koja je novinarka i ima zadatak da izveštava o radu Komisije za pomirenje.
Komisija istražuje nepravde učinjene tokom aparthejda, koji je silom nametnuo podelu na crnce, belce, Indijce i obojene.

Novac ne pokreće svet

Velika zarada nije dovoljno veliki motiv da bi zaposleni voleli svoje kompanije i dali sve od sebe.

Spoonya.

Amerikanci veruju da su njihovi stimulansi na poslu velika plata, unapređenje, moć i slava, ali ove stvari uopšte nemaju veze sa njihovim uspehom i zadovoljstvom na radnom mestu. Ovo tvrdi autor bestselera Danijel Pink u novoj knjizi „Iznenađujuću istina o tome šta nas motiviše”. LINK.

64 znamenite  Novosađanke

Znamenite Novosađanke osvojile su ulice i trgove u Srbiji, zahvaljujući poduhvatu Svenke Savić i Gordane Stojaković koje su napravile svojevrsnu mapu Novog Sada, predstavljajući u knjizi “Znamenite Novosađanke” 64 žene koje su svojim delima zadužile društvo, a rođene su, živele ili imale neke druge značajne veze s Novim Sadom. LINK.

Dok spremate ručak, čitate sa iPad-a recept iz knjige.... LINK.

Prva srpska knjiga o pčelarstvu

Prva srpska knjiga o pčelarstvu „Pčelar“ - Novi pčelar“ znamenitog pčelara i somborskog prote Avrama Maksimovića ponovo je na čitalačkoj sceni posle ravno 200 godina. Knjigu je objavila somborska izdavačko-štamparska kuća „Birograf“, a za štampuju je sa slavenosrpskog na srpski jezik priredio priznati pčelar i koceljevački prota Miloš Antonić. LINK.

Beskrajna priča se i dalje priča

Dve izdavačke kuće - novosadska "Ružno pače" i beogradska "Mono i Manjana", objavile su "Beskrajnu priču" u okviru edicije izabranih dela nemačkog klasika Mihaela Endea (1929 - 1995).

"Beskrajna priča" je pored "Gospodara prstenova" i "Brežuljka Voteršipa", jedna od  knjiga koje već decenijama prevazilaze granice između kultura, generacija i žanrova.

LINK.

Od kako se pojavila 1979. godine "Beskrajna priča" prodata je u više miliona primeraka a prevedena je na 40 jezika. LINK.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272