Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Knjige i ljudi - na današnji dan je rođen Herman Hese - Tošiba je otvorila e-book prodavnicu

Herman Hese se rodio dana za sva vremena

1877. Rođen nemački pisac Herman Hese, dobitnik Nobelove nagrade za književnost 1946.

Toshiba je otvorila e-book prodavnicu

Toshiba je predstavila reklamu za nastupajuću online prodavnicu e-knjiga – Toshiba Book Place. Softver za korišćenje ove prodavnice će se isporučivati unapred instaliran na kompanijinim notebook računarima zajedno sa kolekcijom uzoraka besplatnih knjga. LINK.

Amazon Kindle DX unapređen i po nižoj ceni

AMAZON.COM NASTAVLJA DA VRŠI pritisak na svoje konkurente na tržištu elektronskih knjiga tako što će 7. jula objaviti novu verziju svog uređaja Kindle DX koja će imati bolji ekran i cenu nižu za 110 dolara od sadašnjeg modela. LINK.

Polica nedelje

LINK.

Pošaljite nam sliku svoje biblioteke. Nagradićemo vas.

Primer reklame - Ljevak


Knjiga koja nas uči - probudite caricu u sebi

Svaka žena može biti carica - kada odluči preuzeti odgovornost za sebe i za sve što time dolazi. U trenutku rođenja svaka je žena jedinstvena i savršena. Poput sjemenke, u sebi nosi sve što joj je potrebno. Ostvari li svoje skrivene potencijale, postat će carica u svom vlastitom carstvu - bez obzira koliko ono bilo. Kad se oslobodi tradicionalnih stavova o tome kakva bi trebala biti, naslada i moć, ljepota i mudrost u njezinim su rukama.

Carica Wu bila je djevojka sa sela, konkubina koja je, opirući se konzervativnom kineskom društvu, postala jedina žena koja je u Kini vladala. Bila je majka, strastvena ljubavnica, umjetnica i obrazovana žena i beskompromisno je slijedila svoj put. Za nju nisu vrijedile konvencije i uobičajene moralne vrijednosti. U doba koje je prema ženama bilo neprijateljski nastrojeno, stvorila je bolja pravila. LINK

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272