Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Knjige i ljudi - Petočasovna radna nedelja - Magacini puni knjiga

Zoe Šepard ili kako se radi u državnoj službi

Tajms piše o francuskoj državnoj službenici koja je pod pseudonimom, Zoe Šepard, napisala knjigu o svojim iskustvima u državnoj službi. Njeni pretpostavljeni su je zbog toga suspendovali a čeka je i disciplinska komisija.

Nevidljiv pisac. Nevidljiv putnik. LINK.

Nesposobni su, lenji i provode dane pijući kafu ukoliko nisu zauzeti falsifikovanjem lekarskih uverenja. Nepotizam je sveprisutan a novac se rasipa. LINK.

Magacini puni knjiga

SRPSKA književna zadruga primorana je da smanji ili da odloži izdanja savremene domaće književnosti, jer se izuzev knjiga tri njena autora - Mome Kapora, Matije Bećkovića i Grozdane Olujić, ostale veoma sporo prodaju i u magacinu više nema mesta.

Stolica u obliku slova. Dezajner Roeland Otten je kreirao celu kolekciju stolica.

Ovim rečima na 95. redovnoj skupštini Zadruge, koja je nedavno održana u Kolarčevoj zadužbini, glavni urednik SKZ Dragan Lakićević odslikao je današnju poziciju najstarije srpske izdavačke i kulturne ustanove od nacionalnog značaja prvog reda, koja će 2012. godine obeležiti 120 godina od osnivanja. LINK.

Isidora Bjelica u poseti Prihvatilištu

Isidora Bjelica, koja je jedan od učesnika trećeg kruga humanitarne aukcije, kao jedne od aktivnosti u okviru projekta Pobedi za decu Prihvatilišta, darivala je knjige mališanima Prihvatilišta i prenela pozdrave svoje dece koja su svojim drugarima poklonila mini laptop, kako bi obogatili svoja znanja i pratili tok aukcije.

Google alfabet.

Kao znak zahvalnosti deca su uručila Isidori svoje kreativne radove i knjigu Pozdravi nekog koja je kolaž istinitih priča i različitih sudbina dece. Uz divno druženje Bjelica je pozvala sve ljude da se pridruže ovoj akciji i pomognu ostvarenju njenog cilja. LINK.

Tadiću pristaje Titova uniforma

Izdavačka kuća "Zograf" iz Niša objavila je knjigu Eve Ras "Tito bez holivudizovanja". U pitanju je autentična hronika jednog vremena iz pera popularne književnice i glumice koja za "Vesti" govori o titoizmu, intelektualcima koji ćute, istoričarima koji se libe istorije... LINK.

Naslovi knjiga i poezija

Pojekat "Sortirane knjige":

LINK.

Poređajte knjige u svojoj biblioteci, tako da naslovi kreiraju smislenu rečenicu. 

 

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272