Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Knjige i ljudi - Samo da ti kažem - 1000 poklona za 1000 čitalaca

Samo da ti kažem

U Radio kafe se u četvrtak održava promocija knjige Jelice Greganović "Samo da ti kažem".

Svakodnevnik "Samo da ti kažem" pokazuje kako je san svakog novinara da postane pisac i san svakog blogera da postane vox populi moguće pretvoriti u stvarnost. Greganovićeva je poznata kao koautorka knjige "Priči nikad kraja" koja je na listi deset najkupovanijih knjiga u Srbiji.

Polica koja se rotira. LINK.

Početak promocije je u 18h, Radio kafe je u Miletićevoj 45. LINK.

1000 poklona za 1000 čitalaca

Ovogodišnju akciju „Hiljadu poklona za hiljadu čitalaca“, Danas je započeo u Užicu. To je bio i razlog što je naš list juče u tom gradu bio najčitaniji. Druženje danasovaca sa Užičanima, koji su čitaoce darivali knjigama, filmovima i dečjim časopisima, kao i početak 14. jugoslovenskog pozorišnog festivala „Bez prevoda“, koji je okupio sedam najboljih predstava iz regiona, obeležili su jučerašnji dan u Užicu, a čitaoci su posebno bili zainteresovani za Danasov dodatak o tom festivalu. LINK.

Link.

Moji najdraži recepti

Veliki majstor kuhinje Stevo Karapandža vodi vas sa oko 300 recepata kroz specijalitete koji su obeležili blistavu 40 godišnju karijeru.

Posle više od dve decenije došao je trenutak da se stari, pohabani Karapandžini kuvari, koji su formirali nekoliko generacija zaljubljenika u kulinarstvo, odlože na počasno mesto u vašoj kuhinji i da se umeće uživanja u kuvanju nauči ili usavršava uz pomoć knjige koju držite u rukama.

Kupite knjigu za 1800.00 dinara. LINK.

Svi su čekali crtić i dolazi Karapandža. Mame su zapisivale recepte a ovi su bili razočarani, ali danas su to moji gosti. Često mi kažu da su me gledali kad su bili mali, a starije gospođe mi govore da još imaju moje recepte. LINK.

Budućnost knjige - Interaktivna Alisa u zemlji čuda na iPadu

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272