Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Knjige i ljudi - Srbija voli Vreme zmija - Džordž Vašington nije vraćao knjige

"Vreme zmija"

Komitet pravnika za ljudska prava (YUCOM) i Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji (HOPS) upozorili su danas da Više tužilaštvo u Beogradu godinu dana nije odgovorilo na krivičnu prijavu protiv pisca Dobrice Ćosića, zbog njegovih navoda u knjizi "Vreme zmija" Tužilaštvo godinu dana ne reaguje na prijavu YUCOM-a.

Kupite knjigu.

Džordž Vašington nije vratio dve knjige

Zbog dve knjige koje nikada nije vratio Džordž Vašington bi danas, da je živ, morao da plati kaznu od 300.000 dolara. LINK.

Ako niste član biblioteke - Kupite knjigu.

Kazna: Čitanje knjiga 

Jedan sudija u Nemačkoj razlikuje se od ostalih po neobičnim vaspitnim kaznama koje ima običaj da izriče maloletnicima koji se nađu pred njim na sudu. Naime, sudija Kristof Mangelsdorfer često mladim izgrednicima kao kaznu zadaje čitanje nekog romana, umesto da čiste parkove, javlja Dojče vele. Ovakve "kazne" ovog sudije iz Fulde, u nemačkoj pokrajini Hesen, vrlo brzo su počele da daju dobre pedagoške rezultate. LINK.

Lepota, nisi osuđena, a čitaš. Kupite knjigu.

Oko za drugi svet

Predstavljanje nove knjige, "Oko za drugi svet", Radmila Anđelkovića, jednog od najplodnijih domaćih pisaca SF-a biće održano u ponedeljak, 19. aprila u Sali na I spratu u 19:00.

Mesto održavanja: Dom omladine Beograd. LINK.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272