Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

KO bude budan i na granici - Šengen će pasti - Lollobrigida neće

Lollobrigida peva bez Šengena

Šengen je bio RUŽAN. 

Lepo bez Šengena. Lepa i devojka.

Dom omladine i MTV organizuju koncert.

Gde putovati? Rim, Pariz, Beč....

Na krilima Laste na prvu jutarnju kafu

Svi koji imaju nov biometrijski pasoš i vole da putuju već u nedelju, 20. decembra veče mogu krenuti put Evrope uz pomoć agencije "Lasta Turizam". Link.

Ko bi da putuje u selo Šengen?

Vikipedija Srbija: Šengen (luks: Schengen) je selo u jugoistočnom Luksemburgu blizu tromeđe Nemačke, Francuske i Luksemburga. Pripada komuni Remeršen u kantonu Remih. Šengen ima razvijenu proizvodnju vina. Broj stanovnika u 2004. godini iznosio je 425.

Email upozorenja - nije sve belo

Žrtva je 22.11.2009. na svom telefonu primetila neodgovoren poziv na telefonski broj...+393193260013.. ''

Dozvolite da vas upozorim na nov oblik kriminalnih radnji - ovo se vec uveliko dogadja po Europi, a evo, stiže i do nas.

Tok nelegalnog rada je ovakav: korisnik mobilnog telefona dobije, u nekom trenutku na svom mobilnom telefonu, propušteni poziv.. Do toga može doći tako da telefon stvarno zazvoni, a i ne mora uopšte da zvoni. Uglavnom korisnik dobije propušteni poziv. Kada korisnik mobilnog telefona pogleda broj koji zove i kada taj broj počinje sa +39..., +390..., +391..., + 392..., +393..., +394... i tako dalje (u ovom primeru, koji mi je poznat telefonski broj je bio: +393193260045) i ukoliko korisnik taj poziv odmah izbriše, tim potezom se osigurao i uradio pravu stvar. Ukoliko pak korisnik mobilnog telefona nazove broj propuštenog poziva, korisnik mobilnog telefona postaje žrtva kriminalaca. U prethodnom slučaju koji mi je poznat, kolega je svojim odgovorom na propušteni poziv izgubio vise od 2.000 EUR. Određeni brojevi iz gore navedenih grupa uvlače korisnika u situaciju da kada pozove te brojeve ne može da prekine poziv i tako se napravi ogromni trošak na računu.

Brojne prijave MUP-u potvrđuju da se broj ljudi koji odgovara na ovakve pozive povećava iz dana u dan i da korisnici mobilnih telefona sami sebe guraju u finansijske probleme i postaju žrtve kriminalaca.

U nadi da ćemo sprečiti da se ovo dalje događa, molim vas da sa sadržajem ove poruke upoznate što više ljudi.

Dakle - NE ODGOVARAJTE NA POZIV brojevima sa +39..., +390..., +391..., + 392..., +393..., +394..., nego samo izbrišite poziv!!!!!!

Knjiga posle svega - Izgubljeni simbol

Link ka knjizi i korpi za naručivanje

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272