Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Kratak dugi život - Dugi život blistav i strašan Bekima Fehmiua

Kratak dugi život

Upoznajte svet Sumraka iz novog, mračnijeg ugla... Bri Taner se gotovo i ne seća svog života pre nego što je dobila izoštrena čula, neverovatnu fizičku snagu i nadljudske reflekse... pre nego što je postala vampirica, uvek željna krvi...

Dijego dugim, snažnim udahom uvuče vazduh kroz nos - a ja posmatrah kako mu se telo menja. Pognuo se na krovu, jednom se rukom držeći za ivicu. Sva ona neobična druželjubivost iščeznu, i on se pretvori u lovca.

Naručite već danas. LINK.

Blistav i strašan život Bekima Fehmiua

Smrt čuvenog glumca Bekima Fehmiua (74), koji je tragično preminuo izvršivši samoubistvo u svom stanu u Beogradu, u kome je živeo sa suprugom Brankom Petrić, izazvala je veliku žalost među njegovim kolegama u teatarskim i filmskim krugovima, kao i u široj javnosti.

"Blistavo i strašno" je knjiga sećanja na detinjstvo provedeno u Sarajevu, Skadru i Prizrenu, u godinama pred početak Drugog svetskog rata do 1954. Uspomene Bekima Fehmiua čitaju se kao dokumentarni roman.

Ovom knjigom čuveni jugoslovenski glumac vratio se u javni život posle dugogodišnjeg odsustvovanja. Povukao se iz javnosti u znak protesta protiv antialbanske propagande i širenja mržnje prema Albancima. Posle 14 godina koje su obeležili rat i mržnja, odlučio je da se vrati publici.

Naručite danas. LINK.

Posle fajronta - Kako je živeo Pavle Vujisić

Vešto napisana saga o glumcu koji je bio savršeni tumač jednog mentaliteta i podneblja rezultat je svedočenja njegovih najbližih prijatelja koji su sa njim lumpovali, alasa koji su bili veliki poznavaoci ovog umetničkog skitnice i velikana glumišta, koji priznaju da je Pajin flert sa filmskom kamerom bio esencija sedme umetnosti. Posebno suptilna i iskrena je priča supruge Mirjane.

Link.

Zalažem se za laž

Knjiga se sastoji od kratkih priča, pisama i pesama koje je Radmilović pisao i najzanimljivijih razgovora s njim, koji su objavljeni.
 
 
Naručite i uživajte. LINK.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272