MacBook je toliko tanak...

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Google plus
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

Pregleda (30 dana / ukupno): 5 / 1128

da je greškom završio u kanti za smeće! Nestao, zauvek, u zemlji smrdljivog smeća.

Apple je opisao ono što su uradili sa MacBook Air-om kao Thinnovation, predstavljajući ga kao najtanji notebook na svetu. On je definitivno veoma tanak, i njegova debljina se kreće u rasponu od 0.16 inča do 0.76 inča, što znači da nema ni jedan inč na najdebljem mestu. Naravno da je ova njegova osobina velika prednost, ali je takođe i mana.

U to se na najgori mogući način uverio Steven Levy iz Newsweek-a, nakon što je MacBook Air o kojem je trebao da napiše članak završio u smeću zajedno sa nedeljnim novinama.

Da li možete da zamislite paniku koju je osetio kada je shvatio da je računar vredan 1800 dolara kojeg je pozajmio od Apple-a nestao bez traga? Kako se osećao možete da pročitate u članku u Newsweek-u. On je detaljno opisao kako je pretraživao svoj apartman i pokušao da rekreira sopstvene korake kako bi se setio gde ga je ostavio, ali bez uspeha.

Na kraju se setio ogromne gomile papira koju je ostavio na stolu za ručavanje u nedelju (na istom mestu na kojem se Air obično nalazio) dok je čitao New York Times i kako je njegova žena došla i pokupila sve papire i bacila ih u kantu za smeće, malo dalje od njihovog apartmana. Nakon što je dobro razmislio, rekao je, “koliko god zvučalo ponižavajuće, ponavljam: the MacBook Air je toliko tanak da je bačen u smeće zajedno sa novinama.”

Zamislite kako se osećao kada je shvatio ja računar zauvek nestao. Još gora je bila pomisao da treba da nazove Apple i kaže im šta se dogodilo. Na njegovu sreću, jedan od ljudi iz Apple-a sa kojim je pričao nije prestajao da se smeje.

Naravno, to nije značilo da neće trebati da snosi posledice gubitka preskupog računara. Newsweek, kompanija za koju radi je sada odgovorna i platiće Apple-u 1800 dolara za računar koji je toliko tanak da je nestao bez traga.

 

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar