Macworld razmatra sve detalje na novom AirPortExtreme

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Google plus
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

Pregleda (30 dana / ukupno): 6 / 1039

Dan Frakes u MacWorldu je objavio detaljan članak koji se udubljuje u to šta predstavlja novi AirPort Extreme. Ističući neke od detalja koje smo pokrili u našem originalnom postu, Dan ide u detaljno objašnjavanje istorije mašine i objašnjenjima nekih novih interesantnih karakteristika.

Što je najbitnije, on otkriva raskošnu novu tehnologiju kao što je multiple-input-multipleout (višestruki ulaz-višestruki izlaz)(MIMO)osobina od 802.11n, kao i novi sistem kontrole baziran na vremenu koji vam omogućava da specifikujete vremena kad svaka mašina može pristupiti internetu. Da li vaša deca (ili vaš cimer?) provode suviše vremena na MySpace kad bi trebali da rade domaći na njihovim MacBook-ovima? Bez znoja-samo koristite Apple-ovu easy-breezy (lak i svež) AirPort uslugu da ih odsečete dok..pa dok god vi osećate da treba.

Dan takođe pokriva šta nedostaje-stvari kao što su Gigabit ethernet (lokalna mreža), (koja s obzirom na činjenicu da je u Macu godinama, još uvek me razbija) i jedno standardni antena port. On čak i povlači proveru industrijske cene da bude siguran da nas Apple ne voza suviše sa novom cenom stanice od 179 dolara. Sve u svemu to je dobro delo AirPort Extreme za svakog ko je zainteresovan za ovo skorašnje  objavljivanje Appla.

 

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar