Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Premiere Pro 2 - Praktične vežbe

Popust cena: 1240 rsd

Marvel vam omogućava da čitate 2500 stripova onlajn

 

Vi možete onlajn da skinete muziku, gledate filmove, čitate knjige i uživate u skoro bilo kom drugom obliku zabave. Zato je bilo stvarno krajnje vreme da industrija stripa uplovi u Internet vode.

Dok nezavisni izdavači već jedno vreme distribuiraju stripove onlajn, Marvel je tek ovih dana ušao u igru, tako što je postavio oko 2500 izdanja onlajn. Kompanija će nastaviti da doaje nova izdanja u katalog tokom vremena. Imajući u vidu kako je teško novim ljubiteljima stripova da dođu do staih izdanja bez da potroše pravo bogatstvo na njih, ovo izgleda kao odlična ideja.

Marvel naplaćuje 10 dolara mesećno za člnastvo ili 60 dolara za godišnju članarinu, što zvuči prilično razumno. Ali trenutno postoji najmanjue dva problema sa ovim servisom. Prvo vi morate da koristite Marvelov web priakzivač da biste čitali stripove, što vas onemogućava da preuzmete izdanje kako biste ga pročitali kasnije. Drugo, ne znamo da li su Marvelovi serveri preopterećeni zbog vesti o njihovoj onlajn prisutnosti, ali polovinu vremena koje smo proveli pokušavajući da učitamo stranice dobijali smo poruku o grešci.

Ako želite da proverite kvalitet ponude pre nego što platite mesečnu članarinu, možete da odete na Marvelov sajt i pogledate oko 250 naslova koji su trenutno dostupni. Ali moći ćete da pročitate samo nekoliko stranica pre nego što se pojavi poruka koja vas obaveštava da treba da se učlanite da biste mogli da pročitate čitavo izdanje.

Kada smo već kod stripova, koosnivač Weblogs Inc-a Brian Alvey sada vodi odličan web sajt posvećen stripovima koji se zove ComicMix. Ovaj web sajt publikuje stripove, prikaze i sve ostalo što bi mogao da poželi jedan ljubitelj stripova. I mada nećete naći ni X-Men-a ni Spiderman-a, Alvey kaže da oni već rade na podršci za oflajn čitanje stripova.

Adresa: www.marvel.com/digitalcomics/

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272