Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Windows Vista Business DO KRAJA

Windows Vista Business DO KRAJA

Popust cena: 880 rsd

Windows Server 2008 - umrežavanje - Mark Minasi

Windows Server 2008 - umrežavanje - Mark Minasi

Popust cena: 1500 rsd

Microsoft ove nedelje izdaje Windows Live Unified Installer

Neki izveštaji navode da će Microsoft ove nedelje izdati program koji će suptilnije i efikasnije da povezuje kompanijine desktop programe (kao što je Windows) sa njihovim onlajn servisima (kao što su Windows Live Search, Mail i Spaces).

Iako su Microsoft-ovi konkurenti u prošlosti bili kreatori desktop programa, ozbiljni rivali sada u povećanom broju dolaze iz onlajn kompanija kao što su Google i Zoho.

Sa jedne strane Microsoft je relativno zakasnio u igri web servisa. Sa druge strane, Microsoft ime neverovatno veliki udeo na tržištu operativnih sistema. Ako kompanija samo malo olakša potrošačima da pišu blogove, dele fotografije i šalju email na način koji zamućuje granicu između onlajn i oflajn programa, Microsoft bi mogao da postigne veliki napredak.

Ove nedelje, Microsoft će početi da nudi "Unified Installer" za Windows Live servise. Daunlodujte ovaj paket i moći ćete da instalirate klijente za Windows Live Photo Gallery, Windows Live Mail, Windows Live Messenger 8.5, Windows Live OneCare Family Safety i Windows Live Writer.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272