Najbolji geek hoteli

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Google plus
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

Pregleda (30 dana / ukupno): 7 / 1127

1Ja sam prilično uzdržan kada se povede razgovor o hotelima koji poseduju opremu koja može da zadovolji fanatika za tehnologijom (a znam za veliki broj malih hotela sa prilično dobrom tehničkom opremljenošću), ali HotelChatter je otišao dalje od svih u identifikaciji hotela koji su stvarno najbolji za geekove. Kao što ovaj sajt tvrdi, to su hoteli koji poseduju mnogo više od besplatne Wi-Fi konekcije i minibara koji je prepunjen Jolt kolom. Pravi geek hoteli treba da ulaze u samu srž tehnologije. A neki od hotela u ovoj listi su uvek prepuni gostiju.

1Prvi na listi je Tribeca Grand hotel u Njujorku, koji ima sobe koje su pretrpane vodećom Apple-ovom najnovijom mutimedijalnom tehnologijom. Sobe uključuju Apple G5 PC, kamere, mikrofone, bežičnu opremu, iPod i Bose SoundDock. Odletećete čak do Menhetna i, srećom po vas, nećete trebati da napuštate hotelsku sobu! Pogledajte YouTube-u video o sobi na HotelChatter sajtu.

Neki od ostalih hotela na listi više brinu o geeku u vama nego o tehnolofilu: Hotel Mit ima robote u predvorju, a Woodlyn Park na Novom Zelandu je napravljen kao rupa za hobite. Verovatno najbolji je Sidi Driss u Tunisu, oronula pećina u pustinji koja uključuje neke od zgrada iz Tatuin seta iz Ratova Zvezda, gde možete da prenoćite za 12.30 dolara.

 

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar