Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Photoshop CS5 100 saveta i trikova

Photoshop CS5 100 saveta i trikova

Popust cena: 360 rsd

InDesign CS2 praktične vežbe

InDesign CS2 praktične vežbe

Popust cena: 1150 rsd

NOVA KNJIGA - PDF Hacks

PDF - za većinu ljudi to je termin kojim se označava zamoran format koji se koristi za dokumente koji se skidaju sa Interneta. Spori za preuzimanje i još sporiji za štampanje, beznadežno lišeni mogućnosti pretraživanja i opcija za isecanje i pejstovanje Portable Document format ne inspiriše mnogo prosečnog korisnika. Ali dobro napravljeni PDF je sasvim druga priča. Oni koji znaju prednosti i mane ovog formata znaju da on može da bude mnogo više od elektronskog papira. Fleksibilan, kompaktan, interaktivan pa čak i pretraživ, PDF je idealan način za prezentovanje sadržaja na različitim računarskim platformama.

PDF Hacks otkriva prave mogućnosti Portable Document Format-a, i vodi vas mnogo dalje od standardnog PDF-a kao mehanizma za štampanje dokumenata. PDF ekspert Sid Steward koristi znanje stečeno iz godina analiziranja, proširivanja i proučavanja PDF dokumenata kako bi vam predstavio 100 pametnih trikova - saveta za alatke, brzih i prljavih trikova, kao i ne tako očiglednih rešenja uobičajenih problema.

PDF Hacks će vam pokazati kako da kreirate PDF dokumente koji su moćniji od jednostavne prezentacije papirnih stranica. Trikovi u knjizi pokrivaju celokupan raspon PDF funkcionalnosti, od jednostavnih pa do složenijih, uključujući manipulisanje, obeležavanje i upotrebu PDF informacija. Naučićete kako da upravljate sadržajem u PDF-u, kako da se krećete kroz PDF dokumente i kako da ih upotrebite za različite namene. Mnogo više od standardnog vodiča kroz Adobre Acrobat, knjiga pokriva raznovrsne, trenutno dostupne alate za generisanje, primenu i editovanje PDF-ova.

Slabo poznati saveti i trikovi u ovoj knjizi su idealni za svakog ko svakodnevno radi sa PDF-ovima, uključujući web programere, štampare, kreatore obrazaca i one koji generišu PDF-ove za distribuciju. Bez obzira da li želite da fino podesite i debagujete vaše postojeće PDF dokumente ili želite da istražite puni potencijal koji nudi ovaj format, PDF Hacks će vas pretvoriti u moćnog korisnika PDF formata.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272