Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Novi prilozi za smešnu istoriju sveta 19. jula 2011. godine

Lepa Brena sa lepim potpisom na parfemu

Lepa Brena na spisak stvari kojima se bavi dodala je i kozmetičku liniju sa svojim potpisom.

Lepa Brena upravo uvežbava potpis, jer sve mora da bude lepo.

Rukopis je uvek pokazatelj....

Čudna imena za bebe

Građevinski magnat Donald Tramp otkrio je medijima ime svoje juče rođene unuke. Ivanka Tramp je svojoj bebi dala ime Arabela Rouz. Izgleda da je i Ivanka Tramp donekle ispratila trend davanja čudnih imena bebama, prisutan među poznatim ličnostima u Americi. Ona je svojoj ćerkici dala ime Arabela Rouz, koje, mora se priznati, ipak nije toliko ekstravagantno kao imena Oušn (sin Foresta Vitakera), Blanket (sin Majkla Džeksona), i Harper Seven (ćerka Viktorije i Dejvida Bekama). Ime devojčice, koja je rođena juče, otkrio je njen deda, Donald Tramp, prilikom gostovanja na kanalu "Fox News". "Upravo dolazim iz bolnice i beba je prelepa. Zove se Arabela Rouz.", rekao je Tramp. Ivanka je potvrdila informaciju putem svog Tviter profila. "Toliko se zabavljam igrajući se sa svojom ćerkom. Arabela Rouz je preslatka i pravi je blagoslov.", napisala je ponosna mama.  LINK.

U Srbiji će automobili opet imati tablice

Nema zastoja u proizvodnji registarskih tablica kaže generalni direktor Zavoda za izradu novčanica Milovan Ignjatović, povodom pisanja pojedinih medija da u Srbiji nema registarskih tablica za vozila. "Svi tipovi tablica se u Zavodu proizvode sedam dana u nedelji u tri smene, a zalihe repromaterijala su dovoljne za višenedeljnu proizvodnju. Do kraćeg zastoja u isporuci registarskih tablica za motocikle u nekoliko registracionih područja, došlo je zbog neadekvatne raspodele tablica po registracionim područjima početkom godine", kazao je Ignjatović i dodao da su neka područja naručivala količine tablica koja daleko prevazilaze njihove potrebe. Zavod je od početka godine do 15. jula isporučio 47.954 parova tih tablica, a vlsnicima vozila je izdato svega 21.309, dok je u zalihama Zavoda bilo još 1.980 komada. LINK.

U Beču ukradena prikolica sa 21 tonom kečapa

Austrijska policija je danas konstatovala neobičnu krađu - sa jednog parkinga u Beču nestala je prikolica u kojoj je bila 21 tona kečapa i senfa. Kamion sa prikolicom je tokom vikenda bio parkiran na severoistoku Beča, a kada je došao da isporuči robu, šofer je konstatovao da je prikolica ukradena. Policija pretpostavlja da su kradljivci bili više zainteresovani za prikolicu nego za ono što se u njoj nalazi. Predstavnici lokalnih vlasti su rekli da ukradena prikolica košta oko 15.000 evra, ali nisu precizirali koliko vredi ukradeni kečap i senf. LINK.

Da li biste pojeli picu Avril Lavinj?

Jedan restoran u kanadskom gradu Napani, u kojem je slavna pevačica rođena, nazvao je njenu omiljenu picu "Avril Lavinj". Picerija koju je Avril kao srednjoškolka često posećivala, picu sa ljutim papričicama, maslinama i pečurkama kao dodatkom, nazvala je po njoj, a ceo restoran "kao da je njen" jer u njemu sve podseća na Avril (27). "Ja sam devojka iz malog grada i kad god dođem kući svi žele da me vide, nešto pitaju... Mislim da su ponosni što je neko iz Napanija postigao svetsku slavu. Picerija u koju sam nekad često išla kao da je moj restoran, a sada imaju i picu sa mojim imenom. To je baš lepo." LINK.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272