Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Novi roman o agentu 007 vodi Džejmsa Bonda u Srbiju

Džejms Bond neće doći ni u Guču ni na Egzit

Diver se na promociji pojavio sa „bond devojkom"

DASA - Diver, poznat po romanu „Skupljači kostiju”, smestio je Bonda u današnjicu, podmladio ga i smanjio mu upotrebu „gedžeta”, a pored Srbije, agent 007 će misije za spas čovečanstva obavljati i u Dubaiju. Bond je crnokos, sa prepoznatljivim razdeljkom gde mu deo kose prekriva desno oko ispod kojeg se duž obraza „prostire” ožiljak od oko 7 centimetara.

Knjiga u broširanom povezu.

Knjiga u tvrdom povezu. 

Prva dva poglavlja Diver je postavio na svom sajtu, pa saznajemo da se Bond vraća iz Avganistana i regrutovan je u novoj tajnoj agenciji. Tako se, na početku prvog poglavlja, opisuje voz na putu od Beograda do Novog Sada, kao deo nekadašnje slavne „orijent ekspres” pruge, dok Bond kroz dvogled iz visoke trave posmatra svoju „metu” - Irca koji jede ćevape sa „čovekom slovenskih crta lica” u restoranu „Roštilj”, omiljenom među meštanima, zaključuje Bond po parkiranima „zastavama” i „fijatima”.

LINK.

Bond je dobro upoznat sa istorijom Novog Sada pa svoju misiju spasavanja hiljade života upoređuje sa Racijom iz 1942, sa drugačijom prirodom, ali „jednakim i još fatalnijim događajem u svojoj veličini”. Na tom putu treba da mu pomognu i pripadnici srpske tajne policije BIA, koji su se pojavili u staroj „džeti” punoj „kalašnjikova“ i „uzija”, vole da zapale cigaretu, popiju „Jelen” pivo, a brat od jednog je bio i u Arkanovim „Tigrovima”. „Meta” beži, a Bond kreće u poteru...

Luksuzno izdanje knjige.

 

 

Bentley Motors Creates a Luxury Limited Edition of the New James Bond Book, Carte Blanche. LINK.

Diver je, u skladu sa tematikom romana o najpoznatijem agentu na svetu, na promociju stigao u „bentliju” u pratnji „bond devojke”, a knjigu su mu uručili kraljevski marinci spuštajući se sa zgrade u pravom „bondovskom” maniru.

Novi roman izašao je uoči rođendana Ijana Fleminga, „oca” Džejmsa Bonda, koji bi ovih dana napunio 103 godine, a njegova nećaka Lusi Fleming rekla je da je zadovoljna „Džejmsom Bondom 21. veka”. LINK.

Pročitajte poglavlja iz knjige

LINK.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272