Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Oracle 11g baze podataka

Oracle 11g baze podataka

Oracle SQL Developer

Oracle SQL Developer

Oracle Database Lite podržava Symbian

Symbian je instaliran na više od 39 miliona mobilnih telefona, mada je suočen sa konkurencijom Microsofta u ovoj oblasti.

U kompaniji Oracle su objavili da ostaju verni Symbian OS i da će njihova podrška omogućiti kontinuiranu dostupnost podataka i aplikacija od preduzeća do mobilnih radnika. Oracle je Platinium partner Symbiana i distribuiraće svoje mobilne baze podataka zajedno sa Symbian OS, omogućavajući kompatibilnost mobilnih telefona sa mobilnim mrežama, aplikacijama i servisima.

Ove dve kompanije tvrde da će raditi sa vodećim operaterima mobilnih mreža i proizvođačima telefona kao što su NTT DoCoMo, Motorola i Nokia kako bi isporučili integrisana rešenja. Oracle Database Lite 10g Release 2 je već dostupna na NTT DoCoMo Business FOMA M1000 i Motorola A1000 platformi, kao i na obe Nokia Developer platforme, seriji 60 i seriji 80.

U Oracle kažu da će takođe raditi sa nezavisnim proizvođačima softvera, kao što su NID-IS, Softbrain i TENIK.

Oracle tvrdi da njihova Database Lite 10g Release 2 pruža korisnicima sigurnu i pouzdanu tehnologiju i kontinuirani pristup važnim informacijama i aplikacijama bez stalnog povezivanja sa pomoćnim sistemom u preduzeću. 

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272