Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Photoshop CC 2017 knjiga za digitalne fotografe

Photoshop CC 2017 knjiga za digitalne fotografe

Popust cena: 1200 rsd

Camera RAW studijske tehnike KOLORNA KNJIGA

Camera RAW studijske tehnike KOLORNA KNJIGA

Popust cena: 1200 rsd

Photophlow daje novi život Flickr-u

Flickr je sa nama već jedno vreme (posebno po kriterijumima web 2.0 standarda) i ima mnogo poklonika. I to sa pravom. I mi volimo Flickr. Ali zar ne osećate da Flickr-u treba nešto novo? Znate, nešto što će ga malo začiniti?

Upoznajte Photophlow. Ovaj web sajt daje preko potrebni društveni aspekt vašim setovima Flickr fotografija - razgovor. Razmislite o tome, kada se vratite sa puta, zar nije zabavno da se skupite sa porodicom i najboljim prijateljima dok im pokazujete vaše fotografije i ponovo proživljavate vaša iskustva na godišnjem odmoru? Photophlow se ponaša kao soba za četovanje izgrađena oko fotografija na Flickr-u.

Web sajt poseduje prijatnu i toplu atmosferu. Ostali Flickr korisnici u sobama za četovanje su prijatni i pričljivi. Kada se ulogujete u Photoflow, osećaćete se skoro kao da ste zakoračili u vaš omiljeni kafić tokom zimskog dana.

Vi lako možete da pretražujete vaše setove fotografija, javne Flickr fotografije, i fotografije korisnika koji se nalaze u vašoj sobi za četovanje. Ako kliknete na fotografiju ona će biti postavljena u prozor da svi korisnici u sobi za četovanje mogu da je vide i diskutuju o njoj.

Photophlow se trenutno nalazi u beti zato nemojte da se čudite ako sajt povremeno bude spor. U svakom slučaju, Oortle, kompanija koja stoji iza Photophlow-a je izgradila odličan web alat koji zaslužuje vašu pažnju. Imajte na umu da trenutno možete da ga isprobate samo po pozivu - zato kliknite ovde i dodajte vaše ime u listu.

Za vizuelniji prikaz Photophlow-a, pogledajte demo video.

Adresa: Photophlow

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272