Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

InDesign CS2 praktične vežbe

InDesign CS2 praktične vežbe

Popust cena: 1150 rsd

QuarkXPress 6

QuarkXPress 6

Popust cena: 440 rsd

Photoshop CS3 - nova Adobe-ova perjanica

16. aprila svetlo dana je ugledao nestrpljivo očekivani Photoshop CS3, softver za dizajnere i profesionalne fotografe. Međutim, ovog puta Adobe je izbacio na tržište i Photoshop CS3 Extended, kompletno novo izdanje Photoshopa koje omogućuje kreativnim multimedijalnim profesionalcima da prošire granice digitalne obrade slika. Photoshop CS3 Extended uključuje sve što ima Photoshop CS3 plus novi set mogućnosti za integraciju 3D i filmske grafike, merenje i analizu slika. Photoshop CS3 Extended takođe pojednostavljuje radni tok za profesionalce u arhitekturi, inženjerstvu, medicini i nauci.

"Nikada nismo ni pomišljali da će Photoshop jednog dana pomagati u kreiranju najvećih svetskih hitova, a kamoli da će spasavati živote", rekao je John Loiacono, stariji podpredsednik Creative Solutions Business Unit-a u Adobe-u. "Bez obzira da li je to video producent koji edituje teksturu pozadine filma ili istraživač koji broji stotine ćeija kancera, različite industrije se već oslanjaju na profesionalne stadnarde u digitalnoj obradi slika".

Mnogobrojne napredne funkcije u Photoshopu CS3 Extended sada omogućuju multimedijalnim profesionalcima, grafičkim i web dizajnerima da upotrebe moć Photoshopovih alata za editovanje i modula za slikanje na editovanje 3D i filmskih sadržaja. Filmski i video stručnjaci mogu da kreiraju vizualizacije 3D modela i da edituju teksture, takođe mogu da slikaju i kloniraju na većem broju frejmova istovremeno. Animatori sada mogu da renderuju i inkorporiraju bogate 3D sadržaje u svoje 2D kompozicije. Grafički i web dizajneri mogu da kreiraju animacije od serije slika i eksportuju ih u širok izbor formata, uključujući QuickTime, MPEG-4 i Adobe Flash Video.

"National Association of Photoshop Professionals (NAPP) ima više od 60.000 članova i nastavlja da raste, kao i raznovrsnost namena Photoshopa", rekao je Scott Kelby, predsednik NAPP-a. "Photoshop CS3 Extended će nastaviti da redefiniše ko je kreativni profesionalac, omogućujući multimedijalnim profesionalcima da stvarno pomere granice svoje stručnosti, istovremeno pozivajući inženjere, naučnike i arhitekte da pridodaju Photoshop svom arsenalu alata".

Photoshop CS 3 Extended takođe omogućuje korisnicima da ekstrahuju vredne kvantitativne i kvalitativne informacije iz slika. Pored alata za merenje i analizu, arhitekte, medicinski profesionalci i naučnici će uživati povećanu podršku za specijalizovane formate slika kako bi mogli lako da pregledaju, beleže i edituju slike u njihovim izvornim formatima. Radiolozi mogu detaljno da prate napredak pacijenta tokom vremena, naučnici i istraživači mogu da kreiraju animacije od medicinskih slika za potrebe prezentacije a arhitekte mogu da izvode precizna merenja objekata u 3D slikama.
   
Adobe Photoshop CS3 se prodaje po ceni od 649 dolara a Photoshop CS3 Extended se prodaje po ceni od 999 dolara.

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272