Počeo je WWDC!

 

 

  • Twitter
  • Facebook
  • Google plus
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Email

 

Pregleda (30 dana / ukupno): 3 / 1037

Steve Jobs, Apple.ov CEO, je otvorio Worldwide Developers Conference (WWDC) sa govorom koji je održao u 10:00 a.m. u ponedeljak, 11 juna 2007. godine u Moscone West-u u San Francisco-u. Na WWDC, Apple planira da pokaže programerima kompletnu verziju Mac OS X Leoparda- i da im da beta kopiju koju mogu da ponesu kući na finalno testiranje. Leopard je planiran da se pojavi na tržištu u oktobru. Petodnevni događaj, koji će trajati od 11. do 15.  juna, će biti ispunjen sa 150 sesija i laboratorija usmerenih ka izvlačenju maksimuma iz Leoparda. Petodnevna konferencija košta 1,595 dolara (US) po gostu.

Na konferenciji će biti predstavljen i novi sadržaji namenjeni programerima, uključujući Mac OS X Immersion, dizajniran da brzo uvede nove programere Mac-a u igru; medijski sadržaj koji pokazuje programerima najbolje načine za integrisanje animacije, pokretne grafike, videa, rich media i web zasnovanih sadržaja u svoje programe; i desetine praktičnih laboratorija koje nude jedinstvenu mogućnost da radite direktno sa Apple-ovim inženjerima.

Na konferenciji će se odvijati sledeći događaji:

Prezentacije Apple-ovih inženjera koje će omogućiti detaljan uvid u Leopard, od njegovih temelja otvorenog koda pa sve do novih tehnologija i inovacija kao što su Xcode 3.0, Dashcode, Core Animation, Time Machine, iChat Theater i još mnogo toga;

Praktične vežbe gde će gosti moći da nauče Apple-ove strategije kodiranja i tehnike za kreiranje Cocoa bajndinga, izgradnju Automator akcija i integraciju iCal događaja u programe;

Tehnološke laboratorije gde će posetioci moći da rade sa Apple-ovim inženjerima razrađujući teme kao što su Cocoa, Open GL i AJAX .

Specijalni događaji, uključujući Design Awards i Stump the Experts.

 

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar