Veze, linkovi
Kompjuter biblioteka
Korpa

Preporučujemo

Learning PostgreSQL 11 - Third Edition

Learning PostgreSQL 11 - Third Edition

DB2 IBM vizuelno (CD)

DB2 IBM vizuelno (CD)

"Pošta Srbije" prva na Balkanu uvela "SAP" ERP softver

Pregleda (30 dana / ukupno): 10 / 3148

Generalni direktor "Pošte" Goran ćirić izjavio je na konferenciji za novinare da je uvođenje novih softvera "odličan alat" da se podigne nivo poslovanja "Pošte", smanje troškovi, poboljša kvalitet usluga i efikasnost naplate potraživanja.

- Zahvaljujući prednostima SAP ERP softvera biće stvoreni uslovi za efikasnije i kvalitetnije donošenje odluka i poboljšanje tržišnih performansi preduzeća - istakao je ćirić.

Predstavnici "Pošte" ukazali su da je primena SAP ERP sistema koštala 820.000 EUR, a u tu cenu nije uključena kupovina licence, obuka, održavanje sistema i nabavka hardvera.

U "Pošti" su primenjeni SAP ERP moduli za upravljanje finansijama, nabavkom, zalihama, investicijama, kao i modul za planiranje i analizu poslovanja. SAP softver je u strukturi "Pošte" razgranat do nivoa šaltera, čime je omogućeno potpuno praćenje poslovanja.

Za rad u SAP ERP sistemu obučeni su projektni timovi "Pošte" posle čega su oni sproveli internu obuku 600 zaposlenih svih obrazovnih struktura, koja je trajala šest meseci.

Izvor: www.ekapija.com

 

         
Twitter Facebook Linkedin Pinterest Email
         

Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ostavite komentar Ostavite komentar

 

 

 

Veze, linkovi
Linkedin Twitter Facebook
 
     
 
© Sva prava pridržana, Kompjuter biblioteka, Beograd, Obalskih radnika 4a, Telefon: +381 11 252 0 272